Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım teşekkür ederim ben Halkla İlişkilerde okuyordum dersler kolay ama çok sözel sıkıldım çoğu kez o yüzdende çok sözel bi dersten kıl payı büte kalmıştım ama hırsımı aldım geçtim mezunum :)İlk seneyi atlattın mı gerisi çok çabuk geliyor ben Türk diline hiç çalışmadan girdim desem yeridir 80den aşağı almadım,İnkilap tarihinde de sadece bikaç banko soru vardı bir iki konu yani onları ezberledim girdim geçtim diğer dersler hep sözeldi Aöf sitesinden soru çözüp birde e öğrenmeden geçtim,alttan 2dersim vardı onlara çalıştım desem yeridir.Benim tavsiyem ilk sınava çok iyi çalış alabileceğin en yüksek notu al 2.sınavda daha az yorulursun azıcık çalışmayla geçersin.Ben sınav gecesi bile deli gibi çalışıyordum ara sınavda aman ne zor günlerdi:)Başarılar diliyorum inşallah dersler sana çok çok kolay gelir şııp diye geçersin...kaydirigubbakcemile5