• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf sınav sonuçları açıklanmış arkadaşlar

Evet hemen baktımm :)

En düşük notum 70 :53: Yok yok kesin bi yanlışlık var,hiç 2 yıl kalmış birinin notlarına benzemiyor bu :52:

1099 - temel bilgi teknolojileri 97 - - -
1695 - türkçe ses ve biçim bilgisi 89 - - -
1696 - halk edebiyatına giriş 89 - - -
1697 - osmanlı türkçesine giriş 70 - - -
1698 - eski türk edebiyatına giriş 85 - - -
1699 - batı edebiyatında akımlar 70 - - -
1700 - yeni türk edebiyatına giriş 93 - - -

ben sınavdan sonra hesaplamıştım ama hesapladığım gibi olmadı
3 puan düşük geldi ya ınkılap tarihini 50 diye hesapladım 47 geldi
of ya off

şimdi baktımm ehh fena değil ama daha iyi olabilirdi:63:

1099 - temel bilgi teknolojileri 100 - - -
1695 - türkçe ses ve biçim bilgisi 77 - - -
1696 - halk edebiyatına giriş 85 - - -
1697 - osmanlı türkçesine giriş 74 - - -
1698 - eski türk edebiyatına giriş 93 - - -
1699 - batı edebiyatında akımlar 81 - - -
1700 - yeni türk edebiyatına giriş 89 - - -

Son düzenleme:
ooh be rahatladımm
7 dersim vardıı 5 inden geçmişimm :9: :9:

Son düzenleme:
notlar beklediğim gibi gelmedi sinir oldum finallare daha çok çalışmak lazım %70 sonuçta

Son düzenleme:
1099 - temel bilgi teknolojileri 100 - - -
1695 - türkçe ses ve biçim bilgisi 77 - - -
1696 - halk edebiyatına giriş 85 - - -
1697 - osmanlı türkçesine giriş 74 - - -
1698 - eski türk edebiyatına giriş 93 - - -
1699 - batı edebiyatında akımlar 81 - - -
1700 - yeni türk edebiyatına giriş 89 - - -

bu hangi bölüm?

kızlar ben h.ilişkiler 2.sınıfım benimde inkılap tarihi kötü gelmiş netten ders notlarını indiricem ama bişey sormak istiyorum bu dersde konular kitap ortak mı yani böüm ve sınıfı ayırmadan önüme gelen aöf A.İ.İ.T. ders notlarını indirmeli miyim

kızlar ben h.ilişkiler 2.sınıfım benimde inkılap tarihi kötü gelmiş netten ders notlarını indiricem ama bişey sormak istiyorum bu dersde konular kitap ortak mı yani böüm ve sınıfı ayırmadan önüme gelen aöf A.İ.İ.T. ders notlarını indirmeli miyim

aynıdır büyük ihtimal ama hiç çalşmadıysan vakit az kalmış bu dersten bol soru çözz en az 50 alırsnn çünkü ezber isteyen bi ders konusuda çok yinede kendin bilirsn tabi

evet baktım şimdi ben üç derse calışmıştım sadece ama gene de iyi almışım 30 47 var en düşük onları da yıl sonu veririm artık :)

benim dersler berbat h.ilişkiler 1 sınıf 8 dersten sadece 2 tanesi iyi diğerli 40 altında alışmadım evet ah kafam ah şimdi ben kaçıncı üniteden başlıyım arkadaşlar çalışmaya halkla ilişkiler okuyan arkadaşlar varsa yardımcı olumusunuz.

benim dersler berbat h.ilişkiler 1 sınıf 8 dersten sadece 2 tanesi iyi diğerli 40 altında alışmadım evet ah kafam ah şimdi ben kaçıncı üniteden başlıyım arkadaşlar çalışmaya halkla ilişkiler okuyan arkadaşlar varsa yardımcı olumusunuz.

canım çıkmış soruları çalış onlar işina daha çok yarar

Back