• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf MATEMATİK NASIL VERDİNİZ

bebegem; eğer benim gibi matdan altyapın yoksa kursa gitmekten başka çaren yok. Gerçi ben bu sene kursa gittim ama tekrarları yapmadığım için yine büte kaldım ama en azından büte çalışmak için elimde lkurs notlarım oldu. Kitaptan çalışmaktan çok daha iyi. Sınavda çıkan soruları görüyoruz. Karşında anlatan bir hoca oluyor daha iyi anlıyorsun. Ben bütden umutluyum. ınanıyorum ki kura gidersen yaparsın çok zor değil gerçekten.Ben kaç senedir ilk defa bu sene mat sorusu çözdüm sınavda sorular kolay yeter ki iyi bir eğitim al.

ya bende kursa gidiyorum ama değişik bir soru kalıbı gelince elime kalıyorum öylece yapamıyorum...

cnım bende 1.sınıfta verememiştim,büttede veremedim,sonra sınıf tekrarı yaptım 3 dersten , o zamanda vermemiştim,nihayet 2 ye geçtim ama alttan matematik dersim vardı,aşırı korkuyordum,resmen kafam basmıydu hiçbirşeye.
açıköğretimin matematik kursuna gitti,sınavdan 81 almıstım,sınava girip dersten sonra konuları tekrar eder,hocaların dediğini yaparsan geçmemek için bir sebep yok..

Back