AÖF lojistik sinavi

Periimasalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
46
4
Arkadaşlar güz ara dönemi sınavında eskisehir Anadolu ünv Lojistik bölümünde hangi ünitelerden çikicagini biliyor musunuz siteden açamadım şunun surasndada bir ay kadar kaldı ama hangi ders için hangi üniteye calisicagimi hala bilmiyorum çıkmış sorulara da bakamıyorum cunku şifrem yok burdada AÖF binası yok ta manisaya gitmem gerekiyo bile arkadaşlar varsa yardımcı olabilicek

Şifreniz nasıl yok eğer şifrenizi unuttuysanız şifremi unuttum seceneği mevcut oraya tıklarsanız telefon numaranıza gelir şifre eğer numaranız güncel değilse çağrı merkezini arayıp güncelleyebilirsiniz yine şifremi unuttum seçeneğinden halledersiniz.

Baya şifrem yok daha 1. Yılim ilk defa sinava giricem

Baya şifrem yok daha 1. Yılim ilk defa sinava giricem
ilk şifreyi kayıt olduğnuz an veriyorlar elinize kağıt veriyorlardı size vermediler mi geçiçi şifre siz eve gittiğinizde değiştiriyorsunuz bir an önce şifrenizi temin edin o olmadan hiçbir şey yapamazsınız.Sınav giriş yerinizi bile göremezsiniz.kayıt yenileme yapılacak misal onu bile yapamazsınız.2.sınıfta derslerinizi siz seçersiniz.

Sağolun buldum girdim sınav merkezi manisa diyo güncel diyo yani sınav merkezi tercihim olmusmu yani tercih yapmama gerek varmı son gün 5 gün sonra bide Manisa'da nerde gircegim yani hangi okulda gircegim yazmiyo

Sağolun buldum girdim sınav merkezi manisa diyo güncel diyo yani sınav merkezi tercihim olmusmu yani tercih yapmama gerek varmı son gün 5 gün sonra bide Manisa'da nerde gircegim yani hangi okulda gircegim yazmiyo
Eger sınava manisada girecekseniz değiştirmeyin hiçbir şey .Sınava hangi okulda gireceğiniz sınava 1 hafta kala belli olur.

Eger sınava manisada girecekseniz değiştirmeyin hiçbir şey .Sınava hangi okulda gireceğiniz sınava 1 hafta kala belli olur.
Sağolun bide ilk Senem olduğu icin nasıl calisicam neye calisicam bilmiyorum belliki sizde okudunuz açıktan yada baya bilginiz var giriş yaptım ordada üniteler yazmıyor 1 ay kaldı sınava sayılır kitapları açıyorum onlar bana ben onlara bakiyorm

Kitapta kaç ünite varsa yarısı olur genelde vizede eger 8 konu varsa 4 olur eger 10-11 olursa 1-5 yada 1-6 olur.Finalde de tüm kitaptan sorumlu okursun.Sınav sorumluluk ünitesi vs diye olur.Birde aöf nün mobil uygulaması var onu telefona indirebilirsin daha kolay oluyor.

Sınavda notlar vize % 30 finalde % 70 hesaplanıyor geçip geçme çan egrisine bağlı tabi diğer öğrencilerin notuda önemli.Bütünleme sınavı yok.Kaldığın ders olursa seneye alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…