• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları aöf lisesinde alan olarak genel kültürü bitiren öss de hangi bölüme ağırlık vermeli

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
158
Diğer
arkadaşlar bir arkadaşımın eşi aöl den liseyi bitirdi ve öss ye girecek.ancak alanda söz say ea ve genel kültür varmış.onlarda genel kültürü seçmişler.şimdi öss de hangi bölüne ağırlık verip tercihlerini hangi bölümden yapmalı

Son düzenleme:
bende genel kültür mezunuyum çevremde açıköğretimden mezun olup öss de kamu yönetimini kazanıp okuyanlar var bende kamu düşünüyorum okuyan arkadaşlarımız varsa yardımcı olmalarını isteriz

Bende açık lise genel kültür bitirdim
şuan ünide halkla ilişkiler okuyotum
çünku matematiğim çoook zayıf
3 sınıftan işletmeye geçicem

merhaba sevgili ayça hanım benimde erkek arkadaşım aynı bölüm mezunu yazdıklarınızı görünce çok sevindim çünkü bana bunu gerçekleştiren somut bir örnek lazımdı ve bu siz oldunuz.size merak ettiğim bi kaç soru sormak istiyorum burdan görüp cevaplayabilir misiniz bilmiyorum ama umarım görürsünüz.sorularım şunlar:
öss yi kazanmak için nasıl bir çalışma hazırladınız hangi bölümlerden cevaplama yapılması gerekiyo kaç puanla yerleştiniz halkla ilişkiler bölümüne ve bu bölüm 2 yıllıkmıydı?ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.başarılar diliyorum...

arkadaşlar bende açık liseden genel kultur bölumundenım su an 3 dönemım bitti bu genelkultur bölumu haakkında hiç bi bilgim yok bilen varsa yardımcı olabilirmi açıklise sitesındede hıç bı bilgi yok kaç gundur morelım bozuk yanlışmı sectım diye genel kulturun öss ye hiç bir yardımı yokmuş diye duydum sadece lıse bitirmek içinmiş ve hangı mesleklerı tercıh ederler diyede bi bilgim yok bilen varsa söylesın neyse teşekkurlerkaydirigubbakcemile4

arkadaşlar benimde genel kültür ve 3yıllık sıstemle okuyourem hala ama kafamı karıştıran bışey var 3yıll 4 yıl olacakmıl tama 4 yıl oldugunu bılıyoruzda moralım çok bozuldu nolur cvp yazın yaaaaaa öle bişey varmııı

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende aöl genel kültür alanında okuyorum ve bi internet sitesinde genel kültür alanında okuyanların üniversite sınavında sadece spor müzik resim gibi genel yetenek sınavlarına girebildiğini duydum acaba doğrumudur bütün hayallerim suya düştü bunu duyunca yardımcı olursanız çokk sevinirim

iyi çalışmalar ben aölde sosyal bilimler bölümünü seçtim acaba yanlış mı yaptım genel kültüre geçsem mi üniversite için hangisi daha avantajlı olur ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

Back