Aöf Laborantlık ve veterınerlık okuyan varmı ?

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
Arkadaşlar bu bölümü okuyan varmı? ayrca baska hangı bolumler vardır duz lıse bıtırmış bır ınsanın okuyabılecegı bolumler nelerdır? tesekkurler

Arkadaşlar bu bölümü okuyan varmı? ayrca baska hangı bolumler vardır duz lıse bıtırmış bır ınsanın okuyabılecegı bolumler nelerdır? tesekkurler

arkadaşım bu bölümü okumak zaman kaybından başka bişey değil bence hiç okuma derim ayrıca laborantlık var ama puanlı sanırım onu okursanmezuniyetten sonra özellerde laborantlık yapabilirsin

arkadaşım bu bölümü okumak zaman kaybından başka bişey değil bence hiç okuma derim ayrıca laborantlık var ama puanlı sanırım onu okursanmezuniyetten sonra özellerde laborantlık yapabilirsin

artık bende bıseyler yapmak sııtyorum okumak adına iş adına onun ıcın bı sorayım deıdm. cnm laborantlık nasıl oluyo sayısal mı mat varmı varsa yapamamda

Ben okuyorum. Sanıldığı kadar kolay bir bölüm değil. Latince dili bilmen gerekiyor ve derslerde zorlanabilirsin anlamlarını bilmediğin için.. kppsden 70 üzeri puan aldığında atanabilirsin. Onun dışında veteriner hekimlerin yanında çalışabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…