Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşım bu bölümü okumak zaman kaybından başka bişey değil bence hiç okuma derim ayrıca laborantlık var ama puanlı sanırım onu okursanmezuniyetten sonra özellerde laborantlık yapabilirsin
arkadaşım bu bölümü okumak zaman kaybından başka bişey değil bence hiç okuma derim ayrıca laborantlık var ama puanlı sanırım onu okursanmezuniyetten sonra özellerde laborantlık yapabilirsin
artık bende bıseyler yapmak sııtyorum okumak adına iş adına onun ıcın bı sorayım deıdm. cnm laborantlık nasıl oluyo sayısal mı mat varmı varsa yapamamda
Ben okuyorum. Sanıldığı kadar kolay bir bölüm değil. Latince dili bilmen gerekiyor ve derslerde zorlanabilirsin anlamlarını bilmediğin için.. kppsden 70 üzeri puan aldığında atanabilirsin. Onun dışında veteriner hekimlerin yanında çalışabilirsin..