aöf kayıt

HUZUR35

iyiyim tabi :p
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
303
99
aöf sosyal hizmetler bölümüne yerleştirildim fakat kayıt tarihini kaçırdım.. ek tercih de yapamıyorum yerleştirildiğim için.. simdi ne yapmam gerekiyor biri bana yardımcı olabilir mi ?

aöf sosyal hizmetler bölümüne yerleştirildim fakat kayıt tarihini kaçırdım.. ek tercih de yapamıyorum yerleştirildiğim için.. simdi ne yapmam gerekiyor biri bana yardımcı olabilir mi ?
Anadolu Üniversitesi mi?
Eger anadolu universitesi ise daha kayıtları başlamadi. 31.agustos 8 eylül arası olacak.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi e.Devlet kaydını kabul etmiyor zaten eğer orası ise kacirdigin yok.

ha benim adalet 2. sınıf, aöf denince hep anadolu üni geliyor aklıma algıda seçicilik :KK70:
Anadolu mu peki anadolu universitesi kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim arası.
Istanbul Üniversitesi aöf de var.

anadolu benim şimdi baktım da 31- ağustos 8 eylül değilmi?! ekim nerden çıktı kafam karıştı yau
31 ağustos. 8 eylül yeni kayit ygs ile yerlesenlerin. Üst sınıf kayıt yenileme ekimde.12 ekim 23 ekim.

Anadolu Üniversitesi mi?
Eger anadolu universitesi ise daha kayıtları başlamadi. 31.agustos 8 eylül arası olacak.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi e.Devlet kaydını kabul etmiyor zaten eğer orası ise kacirdigin yok.

Anadolu üniversitesi.. Allah allah ben yanlış mı gördüm ki kayıt tariihini kafam karıştı simdi :)

Yerleştiğiniz programa 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.

sanırım kafamı bu mesaj karıştırdı simdi ayıktım :KK53:

Yerleştiğiniz programa 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.

sanırım kafamı bu mesaj karıştırdı simdi ayıktım :KK53:
Geçen yıl 32 devlet üniversitesine e.kayıt geldi amaç okula gidip gelme durumu olmasın diye internet üzerinden kayit bu yil bütün devlet üniversitelerine geldi.Erzurum Atatürk aof kabul etti.

Anadolu Üniversitesi aöf e.kayıt geçerli değil.
Kayıtlar 31 ağustosta basliyacak.
Önce üniversite web sitesinden ön kayıt yapacaksiniz sonra bankaya harc yatiracak siniz ve buroya gidip asıl kaydinizi tamamlayıp kitaplarinizi alacaksınız burodan. Ön kayıt esnasinda çıktı alacaksınız sistemden diğer gerekli belgeler yine sistemde yazar.

X