sağol canım ya bişey daha sorucam benim geçen dönem 2. taksidim kalmış eşim yatırdı parayı son dönem borcunuz kalmış demişler eşim başka bişey yatırmaya gerek varmı dediğinde yok demiş anlamadım nettede borcu olanlar kayıt yenileyemez denmiş
yok canım geçen dönem 2. harc yatmamış eşim kayıt yenilemek için gittiğinde geçen dönem borcunuz gözüküyo demiş onu almış eşim başka bi ücret ödemeye gerek varmı dediğinde yok demiş ama bugün son gün biz kayıt yenileme parasını ödemiş olmuyoruz ki borcu kapamış oluyoruz yani yenileme ücretini ödemezsek sınavlara giremem diye düşünüyorum :26:
yok canım geçen dönem 2. harc yatmamış eşim kayıt yenilemek için gittiğinde geçen dönem borcunuz gözüküyo demiş onu almış eşim başka bi ücret ödemeye gerek varmı dediğinde yok demiş ama bugün son gün biz kayıt yenileme parasını ödemiş olmuyoruz ki borcu kapamış oluyoruz yani yenileme ücretini ödemezsek sınavlara giremem diye düşünüyorum
benimde öyle olmuştu sonra tekrar aynı işlemleri yaptım bu sefer bu yılın 1. taksidini yatırdım yani bi seferde tüm harcı almıyo her bir dönem için ayrı işlem yapılıyor vakit geç olmadan işleminizi tamamlayın bence.
yok canım geçen dönem 2. harc yatmamış eşim kayıt yenilemek için gittiğinde geçen dönem borcunuz gözüküyo demiş onu almış eşim başka bi ücret ödemeye gerek varmı dediğinde yok demiş ama bugün son gün biz kayıt yenileme parasını ödemiş olmuyoruz ki borcu kapamış oluyoruz yani yenileme ücretini ödemezsek sınavlara giremem diye düşünüyorum :26:
kayıt yenileme tarihini bugün son diyebiliyorum ben canım. ayrıca sen önceki harcını yatırmışsın yani borcunu bu senin kaydını yenilemez. kayıt yenilemen gerekiyor sınava girebilmen için ki kayıt yenilemede bu yıl ki harcın ilk taksidini yatırmakla oluyor. sınavda da kimliğinin arkasındaki bandrole bakıyorlar o olmazsa sınava giremezsin
kayıt yenileme tarihini bugün son diyebiliyorum ben canım. ayrıca sen önceki harcını yatırmışsın yani borcunu bu senin kaydını yenilemez. kayıt yenilemen gerekiyor sınava girebilmen için ki kayıt yenilemede bu yıl ki harcın ilk taksidini yatırmakla oluyor. sınavda da kimliğinin arkasındaki bandrole bakıyorlar o olmazsa sınava giremezsin
işte mantıklı olanda o zaten benim anlamadığımda geçen dönem borcu yatırdığımda tekrar baktıklarında benimle ilgili bişey açılmamış çıkmamış dekontu yazayım size
............. ilaydahey 2010 2011 2.TAK OGR YILI OGRETİM GID :000000150.00 OGR KAT PAYI / OGR UCRETİ : 000000042.50 KAY YEN -TURK D. ED TAH