aöf kayıt yenileme ne zaman

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
lütfen yardım edin 8-9 eylül sınavına katılamadım çünkü kayıt tarihini kaçırmışım
4yıllık türk dili edebiyatı bölümündeyim geçen yıldan tüm derslerden kaldım
nolur kayıt yenileme tarihini bilen varsa beni bilgilendirsin şimdiden ders çalışmak istiyorum ama
nerelere çalışmalıyım bilmiyorum.
oğlumu kreşe veriyorum artık boştayım ders çalışcak vaktim olcak ama yardımınıza ihtiyacım var

AÖF Kayıt Yenileme – 22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 yapılacaktır kaynak:Açıköğretim Aöf kayıt yenileme tarihleri 2012 2013 Ne Zaman

anlatabilecekmiyim bilmiyorum ama
bu yıl üçüncü yılım
bütün derslerden kaldım
şimdi bu yıl 1sınıf derslerine çalışsam olurmu
yani ders seçimi hakkı verildiğinde 1 sınıf derlerinden seçebilcekmiyim

Son düzenleme:
nasıl yani cnm ilk 2 yılı okudunmu yoksa 3 yıl öncemi kayıt yaptırmıştın? anlamadım bu yıl 3. yılınsa ilk 2 yılı yani 1. ve 2. sınıfını geçtiysen sadece 3. sınıfa başlıcaksın, ders seçiminde o yönde olacak

ewet 3. yılım ama derslerden kaldım bu yıl e olacak onu merak ediyorum
geçmediğim derslerden borçlumu geçicem,yoksa artık sınıftamı kaldım
hala devam edebilme hakkım varsa ilk gireceğim sınavda hangi derslere gircem şimdiden çalışıyım die

Kaldığınız dersleri almak zorundasınız. Sistem 22 ekimde açılacağı için hangi sınıfın derslerini alacağınızı şu an kimse bilemez. İnternet şifrenizle giriceksiniz 22 ekimde, ders ekle ve sil yapıcaksınız. Eğer alabiliyorsanız zaten dersleri ekleyebiliceksiniz. Eklediğiniz derse göre ücret çıkacak altta, onu bankaya yatırıp aöf bürolarından kitaplarınızı almaya gideceksiniz. Eski kitaplar değiştiği için şimdiden çalışmaya başlayamazsınız.

çok tskr ederim küçük oğlum hastalandı . büroya soramadm nettende arastıramadım
bu bilgi i geldi bana

çok teskr ederm bu bilgi i geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…