aöf kayıt yenileme lütfen bakar mısınız ?

Beni nasil buluyorsun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.120
901
arkadaslar ben 2015de aöfe kayıt oldum ama o zamandan beri hiç bir sınava katılmadım ve kayıt yenilemedim..şuan pasif olarak görünüyorum sistemde.. şubat gibi kayıt yenilemeler başlıyormuş. Peki sınavlarım nasıl olacak bilginiz varmı ? yani girmedigim biriken sınavları ne şekilde alıcam ben..elimde o dönemin ders kitapları var ona göre çalışmam gerekiyor dersleree. yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten

girmedigin dönemin sınavları geçti artık eline ne kitapları var bilmiyorum ama bahar dönemi kayıtları başlayacak o dönemin derslerini seçiçeksin seçtigin derslerden sınava giriceksin

Anadolu üniversitesi galiba,hiç sınava girmediğine göre 1.sınıfsın yenileme yapınca 1.sınıf bahar dönemi derslerini alacaksın eğer bahar dönemi kitapların var ise elinde vermezler yok ise gidip alırsın.Güz dönemide 1.sınıf güz dönemi derslerini alacaksın elinde kitap varsa vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…