AÖF Herjangi Bir Bölümde yada İşletme 4.Sınıfta Okuyanlar

ben bu konuyu araştırdım biraz,fem dersanelerine gittim,şimdi daha önce halkala ilişkilerdende mezunum ben , ben önlisanslamı yoksa lisanslamı kpss ye girmeliyim diye düşündüm,şuan kpss lisans sınavına 1 ay kaldı bu süre benim gibi 2 çocuklu bir anne için çok kısa bir zaman ve lisans kpss daha zor.ben başvuruda yaptım ,tekrar dilekçe gönderdim başvurumun iptali için ,cevap bekliyorum ona göre,önlisans sınavına çalışıcam ,başvurum iptal olmassa gelecek yıl kpss lisans için çalışırım başka çarem yok.

önlisans kpss ye girmek için girdiğinde mezun olmamış olman gerekiyormuş lisanstan,sende araştır bende araştırıyorum ona göre davranalım.

ben çok uykusuzdum ve çok sıkıntılı idim,kızım diş çıkarıyor 4 saat uykuyla gittim sınava ,yine bunada şükür ya 0 çekseydim.birde tuaf olan vergi sistemi zor geliyordu ama çözüyordum,demekki hafızam hala yerinde

benimde 3 yaşında oğlum var çalışmak zor oluyor o nedenle önlisans daha kolay geldiği için kpssye önlisans olarak giriyorum iyi puan alamazsam dört yılı bitirip lisans olarak girmeyi düşünüyorum sıkı bir şekilde hazırlanıp rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah bende yarın memlekete gidiyorum ösym bürosuna dershanelere soracğım bulunduğum ilçe bu konularda çok vasat olduğu için ve ösym bürolarını arayıpta karşılık bulamadığım için bilenlerede sormak istedim cevabın içinde teekkür ederim saolasın

kpss ye hazırlıyan dersanelerde daha detaylı bilgi veriliyor,bende çocuk 2 tane küçük 20 aylık ,diğerinin çok sıkıntısı yok.
söylerken açıköğretim diye çok kolay söylüyorlar ama gerçekten büyük emek ,allah emeklerimizi zayi etmesin,ben bu yıl kızım sırtımda zıplayarak ders çalıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…