aöf dikey geçiş yapıp öğrenci kimlik kartını alan varmı

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
aöf dikey geçiş yapıp öğrenci kimlik kartını alan varmı arkadaşlar annem sınavın son haftası gelin demişler ozaman gelcek demişler bugünmü göndersem çarşambamı bilemedim anneciğimi aöfye aranızda aöf öğrenci kimlik kartını alan varmı

Canım ben aldım geçen hafta. Annen gidip alsın bence yarın. Sonra kalabalık olabilir.
Kimliği almak için de sadece fotoğraflı bi çıktı vardı ya hani öğrenci bilgi formu sanırım. Üzerinde ad soyad bölüm felan var hani. O kağıdı istiyolar o kadar.

Bende geçen hafta aldım ; kendim gitmediğim için çıktısını aldığımız resimli kimlik belgesi ve nüfus kağıdım ile beraber aldı eşim.

Bence sende biran önce gidip aldır.

kızlar öğrenci kimlik kartını aldığınızda yanında kullanım kılavuzu gibi bir kağıt verdilermi size kart için nasıl kullanıcağınıza dair vs bilgiler içeren

Son düzenleme:
Vakifbank zarfindan cikarip zarfla beraber verdiler canim. Zarfin icinde de sifresi ve kartla neler yapabilecegin yaziyor. Ne oldu ki ? Vermemisler mi size

Vakifbank zarfindan cikarip zarfla beraber verdiler canim. Zarfin icinde de sifresi ve kartla neler yapabilecegin yaziyor. Ne oldu ki ? Vermemisler mi size

verdilerde o kartla neler yapılabiliyor orasını anlamadım cnm ben anlatırmısın birkaçbişi sınava girildiğini biliyorum onun dışında başka bişi yapılabiliyormu

verdilerde o kartla neler yapılabiliyor orasını anlamadım cnm ben anlatırmısın birkaçbişi sınava girildiğini biliyorum onun dışında başka bişi yapılabiliyormu

Para yatırdığın takdirde banka kartı olarak kullanabiliyosun, fatura ödeyebiliyosun. Bankaya talimat verirsen kredi kartı olarak kullanabiliyosun. Yani öğrenci kimliğinin dışında aynı zamanda babkamaik ve kredi kartı olarak kullanabiliyosun güzelim.

tşk ederim cnm ben sevmiyorum şu banka işlerini en isi sadece sınava girmek için kullanam çünkü öle bir durumda kimliğimi kaybedersem başıma bela açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…