• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf ders çalışma zamanı hakkında yardım,???

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Merhaba kızlar
Bu yıl işletme 3. sınıfım.
ÇAlışmaya ne zaman başlamalıyım sizce?
Maliyet ve finansal yönetime nasıl çalışmalıyım, sizin çalışma yöntemleriniz neler?
Görmediğim sayısal bir dersi nasıl vericem kara kara düşünüyrum.
Ki bu yıll kpssye hazırlanıyorum daha çok ona çalışıyorum
Bana önereceğiniz bir kitap var mı?
Buna çalış yeter diyeceğiniz?

Merhaba kızlar
Maliyet ve finansal yönetime nasıl çalışmalıyım, sizin çalışma yöntemleriniz neler?

canım murat açıköğretimin kitaplarını tavsiye ederim.

cnm herkesin çalışma yöntemi farklı olur ben sorular üzerinden notlar çıkararak çalışırım hep bende son sınıftayım. sadece murat ilkumutun kitabıyla girerim sınava başka bi kitaba gerek yok.bende şu harç paralarını sorcam sana gününü geçirdimmi son gün nezaman

Merhaba kızlar
merhabalar ne güzel sen 3. sınıf olmuşsun bende maliye 1.sınıfım daha işletmeyle 1. sınıf dersleri aynı korkmuyo değilim büssürü ders acaba sen nasıl ders çalştın nasıl verdin dersleri 3e kadar he bide ben 3 e geçebilirsem ön lisans diplomamı almayı düşünüyorum kpssye öyle gircem inş sonrada lisans tamamlarım istersem sende bana yardımcı olursan sevnirim ben pek yardım edemedim ama sana

canım buyur alacağın kitaplar bunlar.

Eklentiler

• $kpk0000000000 (1).JPG
    $kpk0000000000 (1).JPG
    21 KB · Görüntüleme: 88
  • $kpk0000000000.JPG
    $kpk0000000000.JPG
    21,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $kpk0000000000 (2).JPG
    $kpk0000000000 (2).JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 92
cnm herkesin çalışma yöntemi farklı olur ben sorular üzerinden notlar çıkararak çalışırım hep bende son sınıftayım. sadece murat ilkumutun kitabıyla girerim sınava başka bi kitaba gerek yok.bende şu harç paralarını sorcam sana gününü geçirdimmi son gün nezaman

ben dikey geçişle kayıt yaptım canım. baya oldu.
herkes muratı tavsiye ediiyor onu alayım o zaman. tşkler

merhabalar ne güzel sen 3. sınıf olmuşsun bende maliye 1.sınıfım daha işletmeyle 1. sınıf dersleri aynı korkmuyo değilim büssürü ders acaba sen nasıl ders çalştın nasıl verdin dersleri 3e kadar he bide ben 3 e geçebilirsem ön lisans diplomamı almayı düşünüyorum kpssye öyle gircem inş sonrada lisans tamamlarım istersem sende bana yardımcı olursan sevnirim ben pek yardım edemedim ama sana

ben dikey geçişle kaydoldum direk 3 sınıfa.
ama daha önceden de önlisans halkla ilişkiler bitirdim ona verdikleri kitaptan çalıştıydım
bunda maliyet finans falan var.:50:
bende sana yardımcı olamadım :1:

Back