aöf de okuyanlar bilgilendirebilir mi ben ailemden gizli okumak istiyorum

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
Merhaba arkdslar bna yardimci olacak biri umarim vardir.oncelikle ailemin istegi uzerine okula gidemedigim icin onlrdan gizli aòf adalet blmunu okumak istiyorum fakat snvlr hafta sonu ve bn pazar gnlri evden ckamam .ama okumayi oyle cok istiyorm ki liseyi bitireli uc yil oldu hala hergun ders calisirim notlrm cok iyiydi zaten son senemde bile tesekkur+onur belgesiyle bitirmmis bir ogrenciyim ki gelgelelim ailem istemiyor okumak bnm icin bir tutku anlamiyorlar.soyledgm gibi bna sinavlr hakkinda ayrntli bilgi vvereck bir arkds aryorm .mesela snvlr 1ini bile kcrsak o yil bosa mi gidior bunun gbi bir cok soru isareti vr aklmda lutfen bni aydnlatinnn

cnm senin önce nisandaki ygs sınavına girmelisin barajı geçmelisin ondan sonra acıköğretime kayıt yaptırabilirsin hazırlanıyomusun

cnm senin önce nisandaki ygs sınavına girmelisin barajı geçmelisin ondan sonra acıköğretime kayıt yaptırabilirsin hazırlanıyomusun

Bn okulu bitirdgmden beri callisiorm ilk sene ygs ye girdim ve gyt iyi puan da aldm tbki hic birakmadm clsmyi bu yuzden ygs sorn dgl brji gecerm kendmden eminim bnm icin sorn sonrasnda masliyor malesef canm

Bn okulu bitirdgmden beri callisiorm ilk sene ygs ye girdim ve gyt iyi puan da aldm tbki hic birakmadm clsmyi bu yuzden ygs sorn dgl brji gecerm kendmden eminim bnm icin sorn sonrasnda masliyor malesef canm

Anladım cnm inş. azminin karşılığını alırsın bende anadolu lisesi mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum üniversiteyi açıktan okumak istedim ama evli olduğum ve çalştığım için zor olur diye yapamadım halk eğitimle görüş bence en iyi bilgileri onlar verir.

İnsallah Allah razi olsn cnm ama pek byere ckamadgmdan soramadm en azndan burdan bizzat okuyan arkdslara sormak istedm tek sansm bu malesef.ama cok tesekkur ederm sana da cok sagol

öncelikle azmin için tebrik ederim canım..ilim için çabalıyorsun allah yardımcın olacaktır inan...ben senin için elimden gelen yardımı yaparım...ister burdan ister özelden, aklına gelen herşeyi sorabilirsin...
gerekirse telefonda bile....
inşallah gönlünce olsun herşey....sakın pes etme...her soruna çare bulunur, buluruz el birliğiyle okuturuz seni canım benim...çok duygulandım kız

ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim.benm tek sorunum maneviyat onu da sizinle aşacagm inşallah.yalnız mesaj sayım yüzünden özelden yazamıyorum beni sınavlar hakkında buradan bilgilendirirseniz ayrıca minnettar kalırım size :)

Mrb canim,
Yilda 4sinav oluyor,2tane birinci donem 2tane ikinci donem olmak uzere.malesef hem cumartesi hem pazar gunu sinavlar. Ve her donem icin harc yatirmak gerekiyor. Sormak istedigin bisey var mi ?

Mrb canim,
Yilda 4sinav oluyor,2tane birinci donem 2tane ikinci donem olmak uzere.malesef hem cumartesi hem pazar gunu sinavlar. Ve her donem icin harc yatirmak gerekiyor. Sormak istedigin bisey var mi ?

peki sınavn birine giremezsen ? o sene boşa mı gidiyor diğer notlar iyi olsa bile

peki sınavn birine giremezsen ? o sene boşa mı gidiyor diğer notlar iyi olsa bile

Sinavlar cumartesi ve pazara bolunuyor ya her iki gun de bolumun ders sayisina gore 3-4dersten sinava giriyosun. Mesela pazar gunu sinava girmesen en az 3dersin sinavina girmemis oluyorsun. Donemdeki ilk sinavlar donem sonu notunu %30etkiliyor,ikinci sinavlar %70 etkiliyor.
Yani bi gun sinava gitmezsen epey kaybin olur

hm peki çok teşekkürler bnm biraz zorlayacak bu durum

hm peki çok teşekkürler bni biraz zorlayacak bu durum

tabiki canım, sen istediğini sor, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…