aöf de kitaplar dönemlik mi dağıtılıyor?

piolin

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2010
1.250
24
318
İzmir
Kızlar bu soruya hala cevap arıyorum.Yani 2. dönem de gitmek zorunda mıyız kitap almaya yoksa gittiğimizde hem 1.dönem hem 2. dönem kitapları veriliyormu?

Sanırım ayrı ayrı veriyorlar her dönem için kitapları

Kitaplar ayrı ayrı veriliyor canım. Dönemlik okuyo oluyorsunuz artık çünkü. Kayıt yenilettiğinizde tekrar kitap almaya geliceksiniz. Yardımcı kitaplarda artık yok, dershanelere bu sene o hak verilmediği için o kitaplardan çalışmak zorundasınız.

sınavlar ne zaman peki? nasıl ya tüm kitaplara çalışacakmıyız şimdi 9 adet kitabım var benm

sınavlar ne zaman peki? nasıl ya tüm kitaplara çalışacakmıyız şimdi 9 adet kitabım var benm

Sıbavlar internet çıktınızın ikinci sayfasında yazıyor. İlk sınavlarınız 5-6 Ocak olması lazım. İlk dönem verilen kitapların hepsine çalışıcaksınız.

Bende bunu merak ediyordum bi soru daha kitaplar dönemlikse kitabın bütünü 1.dönem sonu sınavında mı cıkacak belirli bir yere kadar mı?

Bende bunu merak ediyordum bi soru daha kitaplar dönemlikse kitabın bütünü 1.dönem sonu sınavında mı cıkacak belirli bir yere kadar mı?

İlk dönem 2 sınav olucak. Ara sınav ve dönem sonu sınavı. Ara sınav tarihi 5-6 Ocak, dönem sonu sınav tarihi 9-10 Şubat. İlk dönem ara sınavda (Yani 5-6 Ocak) kitaptaki ünitelerin yarısından sorumlu olacaksınız, dönem sonu sınavında ise (9-10 Şubat) kitabın tamamından olması gerekliydi sanırım.

yardımcı kitapların olmaması çok kötü olmuş yaa :26: hiç aramaya gitmiyim ozaman ben çok detay bunlardada ya oku allah okuuu

çok zor işimizzzzzzzzzzzzzz

kayıt yenileme olduğu için ikinci dönem sanki herşey sil baştan başlar gibi olucakmış..
yani ocak ayında ve şubat ayında girdiğimiz sınavlardan sonra, tekrar kayıt yeniletip kitaplar alıcaz aöf den...
sil başladan başlayacaz öffff...çok gıcık bi sistem yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…