aöf de dondurma mümkün mü???

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
kızlar çok şükür işletme 2. sınıfa geçtim..yalnız 2 aylık hamileyim..1 sene dondurmak istiyorumm çünkü final ve vize zamnaları bebeğimin çok küçük zamanına denk gelecek çalışabilir miyim bilmyorum..dondurma olayı mümkün müü??bilgisi olanlar bilgilendirirlerse sevinirim..sevgiler..

Arkadaşım bir sitede böyle yazıyor ;
Yapmanız gereken tek şey o yıl ki açıköğretim harcını yatırmamak. Açıköğretim harcınızı yatırmadığınızda kaydınız otomatik olarak donmuş olacak.

Yinede her zaman söylediğimiz gibi internet üzerinden hiç bir bilgiye güvenerek işlem yapmayın. ( Resmi internet siteleri hariç. ) Kaydınızı dondurmadan önce en azından ilinizdeki açıköğretim bürosunu arayarak yukarıdaki bilgiyi doğrulatın.

teşekkür ederim..en kısa zamanda gidicem büroya zaten..saol cnm cvbın için..sevgiler

Ne demek cnm.Bu arada hayırlı olsun bebişin inşallah çok sağlıklı doğar ve hayırlı bir evlat olur. :)

cnm harcını yatırmadıgın zaman bısey olmuyo bende gecen sene bebegım dogudugunda 1 aylık olcuaktı sınav zamanında gıdemem dıye harcımı yatırmadım o sene sınavlara gıtmedım sımdı sadece sıstemde kayıt yenıletmedı olarak gorunuyo bu senede herhangı bı cezası vs olmadan harcımı yatırdım devam ettım
2 kere ust uste harc yatırmamaya musade edıyolar 3. senede yatırmazsan unutursan o zaman kaydın sılınıyo oyuzden merak etme bıkereden bısey olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…