5.yarı yıl dersleriEVLET BÜTÇESİ AS:1-4 ARASINAV SORUMLU ÜNİTE
DSÖNEM SONU SINAVI DEMEK SANIRIM BUNDADA:1-8 ÜNİTE ARASI SORUMLUSUN CNM http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf BURDAN BAKABILIRSIN İKTİSAT LİSANS PROGRAMI 5.6.7.8 YARI YILDA SORUMLU OLACAĞIN ARA SINAV ÜNİTELERINE VEDE DÖNEM SONU SINAVI ÜNİTELERİNE
hayırlı uğurlu olsun okyanuscum başarılar dilerim bende uluslarası ilişkilere kaydolucam bnde netten kaydımı yaptım ama daha aöf gitmedim bu arada bişi sorucam internetten kaydını yaptırdıktan sonra pcne indirdinya yazıcıdan siyah-beyaz şeklindemi çıkardın renklimi renksizmi yani
Saol canım hepımızın ıcın hayırlı lur ıns. Daha çıkartmadım pc de ındırdım bu gece çıkartırım bızım yazıcı sıyah beyaz ben öyle çıkartıcam sorun olmaz herhalde osym gırıs belgelerıyapıp bıle sıyah beyaz cıkartılabılıyordu sıyah beyaz götürecem ben
5.yarı yıl dersleriEVLET BÜTÇESİ AS:1-4 ARASINAV SORUMLU ÜNİTE
DSÖNEM SONU SINAVI DEMEK SANIRIM BUNDADA:1-8 ÜNİTE ARASI SORUMLUSUN CNM http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf BURDAN BAKABILIRSIN İKTİSAT LİSANS PROGRAMI 5.6.7.8 YARI YILDA SORUMLU OLACAĞIN ARA SINAV ÜNİTELERINE VEDE DÖNEM SONU SINAVI ÜNİTELERİNE
cnm ben kayıt yaptığımda kaydın sonuna geldiğimde daha önce aöfden mezun olduğum için bir resim vardı ve benim koyacağım resimde aynı resimdi oyüzden değişmedim cnm aynı kaldı biraz bunalıklık var gibi eğer beğenmezlerse diye yanımda 4 foto götürcem aynı resimden eklerler dimi
cnm ben kayıt yaptığımda kaydın sonuna geldiğimde daha önce aöfden mezun olduğum için bir resim vardı ve benim koyacağım resimde aynı resimdi oyüzden değişmedim cnm aynı kaldı biraz bunalıklık var gibi eğer beğenmezlerse diye yanımda 4 foto götürcem aynı resimden eklerler dimi
canm bnde yanmda foto goturdm ama oyle kabul etmediler butun formu bastan cikarmami istediler cunku resim net degildi. cok ugrastm net cafe buldm bastan kayit oldm yanmdaki resmi tarattim forma koydurdum. cnm bastan dikkat etde bnm durumuma dusme
canm bnde yanmda foto goturdm ama oyle kabul etmediler butun formu bastan cikarmami istediler cunku resim net degildi. cok ugrastm net cafe buldm bastan kayit oldm yanmdaki resmi tarattim forma koydurdum. cnm bastan dikkat etde bnm durumuma dusme
ben renksiz çıkrdım yazıcıdan ama resim belli oluyor bence cnm bu arada sen hangi şehirdeydin hangi büroya gittin niye öyle uyusluk yapmışlar normalde net değilse kendileri yapıştırmalı resimi zaten benim yapıştıracak olsamda aynı resim yapıstırıcam başka resmim yokki cnm sıkıldı şimdi
dün kitaplarımı aldım toplam 6 dersim var ama bi kitabım eksık haftaya gel dediler o da halklı ilişkiler kitabı
kızlar elinizi çabuk tutun
kitaplar kalmaya bilir sonradan gel git yapmamak için acele edin bir an önce
Bende evraklarımı tamamladım Pazartesi sabah harcımı yatırıp gıdıcem hemen bende kamu yonetımı sectım canım burda yardımlasırız çalısmaya basladıgımızda