- 13 Ocak 2018
- 512
- 451
- 36
-
- Konu Sahibi Mucitpanda
Staj zorunlu staj yapmadan mezun olamiyorsun.....Yani en kötü tanıdık bir yer bulup yapmış gibi göstermek ...yoksa o kadar paraya ve emeğe yazık ....Eğer ayarlarsaniz bir okul bitirmiş olacaksınız.
Hımm onlar atıyorlar sosyal hizmet AÖF staj yerini ben bulmuştum 1 ay zorunlu gittim tabi ben. Onların atayacagi yere gidip konusmalisin umarım kabul ederler.
Evet legal bir durum değil ancak zor durumda kalınca yapanlar var .. benim staj yerimde hiç gelmeyen sonra toptan gelip imza atanlar olmuş önceden .
eee süper işte sevindim.azönce kardeşim bi akıl verdi, martta doğum yapıcam. en geç mart başı izne ayrılırım.ben bunu tamamen unutmuşum:))
kurumla görüşüyüm ilk 2-3 haftasında çalışıyo olup gidemem belki ama sonra haftada 1 gün giderim yeni doğum da yapmış olsam.. gitmediğim ilk 3 haftayı gerekirse bazı haftalar 2 gün giderek telafi etmeyi teklif ederim en kötü.. ben şu kaydımı bi yenileyim en iyisi cumadan önce :) inşallah planladıgım gibi olur da hazirana mezun olurum hatta staj yaptıgım yer beni kabul eder orda işe başlarım ve bankaya dönmem
eee süper işte sevindim.
Kaydını yenile kesinlikle .Umarım staj biter yeni bir kapı açılir sana bankaya gitmek zorunda kalmazsin. Sevgiyle kal.
Siz Anadolu üni. De misiniz ?Bende çocuk gelişim lisansta 2.sınıfa geçtim, bence kaydolun ne kaybedersiniz ki? Kaydolmayınca kazancınız olmayacak, ama staj sanırım 3 ve 4.sınıfta olacak , daha çok var..umarım doğru bir karar versiniz kendiniz için. Önemli olan mutlu olmak.