tecrübeli olaraktan hemen size ip uçları vereyim sizde bana dua edin. bikere yardımcı kitap olayı öldü artık çünkü sistem değişti dolayısıyla çıkmış soru olayıda yok malesef. tamamen okul kitabına odaklanmak gerekiyo ünite sonlarındaki sorulardan en az 3-4 tane çıkıyo. fazla detay soruyolar bu sistemde konu çalışmak gerekiyo çıkmış sorular vakit kaybı başarılar
tecrübeli olaraktan hemen size ip uçları vereyim sizde bana dua edin. bikere yardımcı kitap olayı öldü artık çünkü sistem değişti dolayısıyla çıkmış soru olayıda yok malesef. tamamen okul kitabına odaklanmak gerekiyo ünite sonlarındaki sorulardan en az 3-4 tane çıkıyo. fazla detay soruyolar bu sistemde konu çalışmak gerekiyo çıkmış sorular vakit kaybı
başarılar
tecrübeli olaraktan hemen size ip uçları vereyim sizde bana dua edin. bikere yardımcı kitap olayı öldü artık çünkü sistem değişti dolayısıyla çıkmış soru olayıda yok malesef. tamamen okul kitabına odaklanmak gerekiyo ünite sonlarındaki sorulardan en az 3-4 tane çıkıyo. fazla detay soruyolar bu sistemde konu çalışmak gerekiyo çıkmış sorular vakit kaybı başarılar
ben allahın izniyle bitirdim canım ama gecen sene bunları yaşadım yardımcı kitap işe yaramıyo çıkmış soruda öyle kitaptan konu okumak gerekiyo baya detay çıkıyo çünkü
Valla ben hem çıkmış sorulardan hem de ünite sonlarından soru çalışıyorum(tabi kitapları da okuyorum) en az 6-7 soru yakalıyorum. Geçmiş yıllardan da çıkıyor. Bizzat kendim şahidim