AÖF bütleri açıklandı

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
23
arkdaşlar bütler açıklandı
herkes için hayırlısı olsun...:Saruboceq:

ben yılsonu sınavına girmemiştim.ara sınavda puanlarım yüksekti.sekiz dersten büte girmiştim hepsini geçmişim çok şükür üzerimden yük kalktı

açıklandı mı? aöfün kendi sitesinde hala yazmıyor notlar:sm_confused:

vermişimmmm oleyyy 3 dersimi deeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Dün mübarek güzl gecede cebime notlarım geldi ve geçtiğimi öğrenince hemen duygulandım. Dilerim tüm arkadaşlarda sınıflarını geçerler. Yupppiiiii çok mutluyum 4 sınıfa nihayet geçtim. Arkadaşlar açtığım şu sayfada çalışmalarınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Nasıl çalışıyorsanız paylaşımlarınızı bekleyeceğim. Aşağıdaki linki tıklayınız....

http://www.kadinlarkulubu.com/anadolu-universitesi-sinavlarina-nasil-hazirlaniriz-t218689/index.html

:teytey:

kaldım ve bırakıyorum okulu
viannen_45.gif

selam arkadaşlar bende 2 ye geçtim sel bence brakma dene tekrar sonuçta dışardan bitiriyosun
okulu bişey kaybetmessin

sel bana kalırsa bırakma okulunu
gayret et murat ın yardımcı kitaları çok faydalı ders kitaplarına çalışmadan geçersin ilk sınavlara birasdaha fazla çalış konular az ya o açıdan daha şanslı olursun

''sel'' bende katılıyorum öyle şimdiden pes etme sonra çok pişman olursun. Bu sene daha çok çalışırsın.

X