S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 34 İstanbul 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #1 aof dikey gecisle uluslarasi iliskilere kaydolmustum sonra calismaya basladim memur oldum bolum agir geldi calisamadim surekli kaldim busenede kayidimi yenilemedim bu bolumden kaydimi sildirip baska daha kolay okuyabilecegim bolume kayidim yaptirabilirmiyim 3.siniftan
aof dikey gecisle uluslarasi iliskilere kaydolmustum sonra calismaya basladim memur oldum bolum agir geldi calisamadim surekli kaldim busenede kayidimi yenilemedim bu bolumden kaydimi sildirip baska daha kolay okuyabilecegim bolume kayidim yaptirabilirmiyim 3.siniftan
S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 34 İstanbul 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #2 KİMSE YOKMU KIZLAR
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.811 55.298 1.123 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #3 sebbo .!.: aof dikey gecisle uluslarasi iliskilere kaydolmustum sonra calismaya basladim memur oldum bolum agir geldi calisamadim surekli kaldim busenede kayidimi yenilemedim bu bolumden kaydimi sildirip baska daha kolay okuyabilecegim bolume kayidim yaptirabilirmiyim 3.siniftan Genişletmek için tıkla... Değiştirebilirsiniz diye biliyorum ama yinede bir büroyu arayın.
sebbo .!.: aof dikey gecisle uluslarasi iliskilere kaydolmustum sonra calismaya basladim memur oldum bolum agir geldi calisamadim surekli kaldim busenede kayidimi yenilemedim bu bolumden kaydimi sildirip baska daha kolay okuyabilecegim bolume kayidim yaptirabilirmiyim 3.siniftan Genişletmek için tıkla... Değiştirebilirsiniz diye biliyorum ama yinede bir büroyu arayın.