AÖF basvurularını ne zaman yapacagız?

hapsuruk

KizimKocamKendim:)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
2.130
1
66
İstanbul
arkadaslar sınava gırdık barajı gectık puanım 245
aöfye kayıt yaptırcam ne yapmalıyım
ne zaman basvuru yapacagımı bılmıyorum
bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırıma.s.

Açıköğretimden 2 ya da 4 yıllık herhangi bir bölüm tercihi yapmak için yalnızca YGS'den 180i geçmiş olmak gerekiyor değil mi? Bu sınav sistemini değiştire değiştire bir hale soktular herkes farklı şeyler söylüyor kafamız karıştı. Beni aydınlatmak isteyen olursa seve seve dinlerim :)

140 barajını geçtikten sonra ister AÖF ister de önlisans yazabilirsin canım. (AÖF 4 yıllıkta yazabilirsin) Eğer lisans düşünüyorsan sınav başvuru süresi bugün sondu artık giremezsin. :1no2:

Teşekkür ederim. Aöf 4 yıllık düşünüyoruz o yüzden başvurru yapmadık. Herkese başarılar dilerim.

hiç bi bilgim yok bu konuda barajı falan geçtik tmm ama lysye girmyecegımneler yapabılırım acaba?
açıköğretimde hangi bölüm olur offf :S

hiç bi bilgim yok bu konuda barajı falan geçtik tmm ama lysye girmyecegımneler yapabılırım acaba?
açıköğretimde hangi bölüm olur offf :S

AÖF'de her bölümü seçebilirsin canım. Yalnızca "ıngilizce Öğretmenliği" ve "Okul Öncesi Öğretmenliği" hariç. Tabi lise de bu bölümlerden çıkışlı isen yazabilirsin bunları da. Başarılar tatlım. opuyorumnanaktan

ilknur teşekkür ederim yaa 10 dakikadır aradığım bir bilgiydi rahatladım ve sana teşekkür etmek istedimmbilmiyorumkismile

ygs3 puanim240
aof icin tercih yapmak istiyorum
klavuzda tercih yapabilacagim bi yer bulamadim
aofnin tercih klavuzu ayrimiki?
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…