aöf bankacılık ve sigorta bölümünü kazanlarr

Blackcandy

SallaDünyayıUykusuGelsin
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.939
1
356
arkadaşlar ben açıköğretim bankacılık ve sigortacılık bölümünü kazandım yalnız dersler zor gibi geldi bana bu bölümü okuyan arkadaşlar dersler konusunda bilgi istiyorum yardımcı olurmusunuz mafoldumben
ayrıca bankacılık ve sigortacılığı kazanan arkadaşlar hepimizin ortak buluşma yerimiz olsun bu topik hihoyyyt:sm_cool:

slm bende a.ö.f. bankacılık ve sigortacılıgı kazandım benmde henüz bir fikrim yok bişeyler ögrenirsen benmlede paylşırmısın ?

canım tebrik ederim öncelikle tabikii paylaşırım benimde hiçbir fikrim yok sanırım kimse okumamış bu bölümüü sende bişeyler öğrenirsen yaz olurmuu

canım hayırlı olsun aöf de derslerin çoğu genelde aynı bende aöf bankacılık okudum ama bıraktım hatta 2 hafta falan oldu çok mu zordu? hayır değil ben kendi isteğimle bıraktım okumada gözüm olmadığı için çalışınca oluyor dersler kolay muhasebe ve mat hariç diğerleri çok basit özellikle hukuk çok eğlenceliydi benim için davranış bilimkeri çok kolaydı işletme de

teşekkür ederim canım aslında benimde pek gözüm yoktu okumaya iteleye kakalaya oldu işte bide 3 buçuk yaşında bi oğlum var dersler zorsa nasıl çalışcam bende bilmiyorum matametikk sıfır bende en çok ondan korkuyorum sözel derslerde iyiyimdir ama matamatk işin içine girerse zor olurr
sorması ayıp sen niye bıraktın tatlım iş alanları falanda iyii başlamışken bitirseydin keşke

canım ben 2. sınıftayım Allah izin verirse bütlerden sonra mezun olacağım korkma dersleri zor değil göründüğü kadar içine girince sende anlayacaksın ki birbiriyle bağlantılı dersler Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

sağol canım inşalah açıköğretim dimi peki çalışmak için hangi kitapları aldın yada nerden çaıştın
sende başarıyla bitirirsin ccanım inşallah

ben yapamamaktan korkuyorum siz ewdemi hazırlanıyorsunuz?yerimseniben

:kedi:Hayırlı olsun kızlarr ben de sigortacılık 3. sınıftayım
AÖF değil ama derslerin aynı olacağını düşünürsek 1-2 ders hariç çok da zor değil kanımca. Zaten sorulacak sorular da belli genelde.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…