Toplam 8 ünite var,benim kitaplarımda vize sınavında ilk 4 ünite,final sınavında bütün ünitelerden sorumluyuz.Bu arada, bilen varsa yardimci olabilir mi?
Ben dün akşam kıtaplarımı aldım. 6-7 Aralık'ta ılk sınavımız olacak. Sımdı, ben bu sınavda ornegın bır dersin kıtabının tamamından mı ( bütün ünitelerinden mi) sorumlu olacağım?
Toplam 8 ünite var,benim kitaplarımda vize sınavında ilk 4 ünite,final sınavında bütün ünitelerden sorumluyuz.
mrb... selamlarMerhaba kızlar,
Dün akşam 2. Üniversite kaydımı yaptırdım. Çok zor oldu kayıt ıslemı, kayıt kuyruğu cok cok uzundu.
Türk Dili ve Edebiyatı, liseden beri okumayı hayal ettıgım bir bölümdü. Dün nasip oldu ışte. Kayıt zor olduğu ıcın ayrı bir onemsedım valla bölümümü.
Velhasıl kelam, düzenli çalışmayı düşünüyorum. Onlısans kpss den daha yeni çıktığım ıcın ders calısma temposuna alıskanım.
Yalnız bir sorunum var: kpss döneminde boynumda kireçlenme oluştu. Uzun süre kafam eğik kalamıyorum.
Hedefim, her gün az da olsa çalışmak.
Sızler de bana katılmak ıstersenız, buyurun sayfama :))))
Merhaba canım ben 2016ya kaldım maalesef ygs sınavına girip seneye eylülde bu bölümü açıktan okumayı düsünüyorum.Açıköğretim hakkında tam bilgim yok örgün eğitim gibi tam 4 yıldamı bitiyor yoksa daha erkenmi?Merhaba kızlar,
Dün akşam 2. Üniversite kaydımı yaptırdım. Çok zor oldu kayıt ıslemı, kayıt kuyruğu cok cok uzundu.
Türk Dili ve Edebiyatı, liseden beri okumayı hayal ettıgım bir bölümdü. Dün nasip oldu ışte. Kayıt zor olduğu ıcın ayrı bir onemsedım valla bölümümü.
Velhasıl kelam, düzenli çalışmayı düşünüyorum. Onlısans kpss den daha yeni çıktığım ıcın ders calısma temposuna alıskanım.
Yalnız bir sorunum var: kpss döneminde boynumda kireçlenme oluştu. Uzun süre kafam eğik kalamıyorum.
Hedefim, her gün az da olsa çalışmak.
Sızler de bana katılmak ıstersenız, buyurun sayfama :))))
Merhaba canım ben 2016ya kaldım maalesef ygs sınavına girip seneye eylülde bu bölümü açıktan okumayı düsünüyorum.Açıköğretim hakkında tam bilgim yok örgün eğitim gibi tam 4 yıldamı bitiyor yoksa daha erkenmi?
ayrıca sınavdan kac puan alsam girebilirim acaba sonra formasyon alıp ögretmen olmak istiyorum kafama yattı bu ara bu fikir de:)
Merhaba ben anadolu Üniversitesinde Türk dili ve Edebiyatı bölümünü örgün okurken sağlık problemlerim nedeniykr AOF ye geçtim 3 yil gibi sürede bitti. Dumlupınar Üniversitesinden pedagojik formasyon hakkı kazandım 6 aylık bir eğitimle tamamladim. Ales sınavına girip 82 puan aldim Dumlupınar Üniversitesi yeni Türk dili ve Edebiyatı alanında tezli yüksek lisans programina kaydoldum bu yil son senem. Kpss den 84 puan aldim ucretli öğretmenlik yaptim gecen yil bu yilda öyle olacak gibi görünüyor atama bekliyorum ama yok malesef. 43 bin mezun var alım sadece 1077 kişi. Size tavsiyem hedefiniz büyükse bu bölümü okuyun oyle hemen öğretmen olup atanilmiyor yani. Eger yuksek lisans hedefin varsa gel yoksa işsiz kalirsin anca ucretli ogretmenlik yaparsin