- Konu Sahibi Wilhelmina
Arkadaşlar çoğumuz bir sürü para döküyor aöf'ün verdiği kitaplara çalışmaya üşenip de direk soru olarak çalışanlar oluyor. Alınan kitaplar da bir hayli pahalı toplu olarak aldığımzda 6 ders için 35tl veriyoruz ekstra 3ders var ayrı ders kitapları 5 tl olarak düşündüğümüzde 50 tl para döküyoruz ortaya... Ben bazı kitapları 2. el olarak yakınımdan aldım çalıştım iyi ki para dökmemişim daha fazla hepsinden geçtim....
Şimdi diyorum ki buraya konuyu açalım elimizde bulunan kitapları yazalım isteyen seçsin yazsın ihtiyacı olan kişiye ister karşılıklı(satmak takas vs) olarak ister karşılıksız olarak gönderelim.
Benim elimde
KREDİLİ SİSTEM
İŞLETME
3. sınıf 5. yarıyıl kitabı
dersler - maliyet muh ,-finansal yön.1, -uluslararası işletmecilik , -yönetimde güncel yaklaşımlar , -üretim yönetimi, -pazarlama yönetimi
ayrı kitap olarak
iktisada giriş-1
hukukun temel kavramları
bir de erkek arkadaşımın ayrı ayrı aldığı kitaplar var ondan da toparlarım kitapları seneye yazılmak isteyenler olursa kargo sizden olmak koşulu ile gönderilir
elinde geçen seneden kalma 3. sınıf 6. yarıyıl kitapları olan varsa alabilirim. bu dönem kitaba para vermek istemiyorum :26:
Şimdi diyorum ki buraya konuyu açalım elimizde bulunan kitapları yazalım isteyen seçsin yazsın ihtiyacı olan kişiye ister karşılıklı(satmak takas vs) olarak ister karşılıksız olarak gönderelim.
Benim elimde
KREDİLİ SİSTEM
İŞLETME
3. sınıf 5. yarıyıl kitabı
dersler - maliyet muh ,-finansal yön.1, -uluslararası işletmecilik , -yönetimde güncel yaklaşımlar , -üretim yönetimi, -pazarlama yönetimi
ayrı kitap olarak
iktisada giriş-1
hukukun temel kavramları
bir de erkek arkadaşımın ayrı ayrı aldığı kitaplar var ondan da toparlarım kitapları seneye yazılmak isteyenler olursa kargo sizden olmak koşulu ile gönderilir
elinde geçen seneden kalma 3. sınıf 6. yarıyıl kitapları olan varsa alabilirim. bu dönem kitaba para vermek istemiyorum :26: