Kızlar seviniyimmi üzüleym mi bilemedim.Çok da gerçekçi bulmadım resmimi bilinmiyor çünkü.
Kızlar ben şimdi bu sene edebiyattanda hazırlandım büyük ihtimalle de psikoloji gelecek ( iyi üniler değil ama mersin-bursa-samsun vs) gibi üniler. Canlarım şimdi ben sayısal olduğum için kırılacak mı puanım lüttfeeennn bile biri cevaplasın ya da benim tüm edb çalışmaları boşa mı gitmiş oldu???
Hem memurlar net de hem de milliyet de okumuştum haberi ama şu anda yok. Bilgisi olan var mı?
Kızlar seviniyimmi üzüleym mi bilemedim.Çok da gerçekçi bulmadım resmimi bilinmiyor çünkü.
Kızlar ben şimdi bu sene edebiyattanda hazırlandım büyük ihtimalle de psikoloji gelecek ( iyi üniler değil ama mersin-bursa-samsun vs) gibi üniler. Canlarım şimdi ben sayısal olduğum için kırılacak mı puanım lüttfeeennn bile biri cevaplasın ya da benim tüm edb çalışmaları boşa mı gitmiş oldu???
inşalla uygulamaya girmiştir resmi bir açıklamadır bu.
Arkadaşlar Milliyetin haber sayfasında gördüm. Böyle bir haber çıkmış. Katsayıları kaldırarak eşitliği sağlamaya çalışan Ösym nin vazgeçip bunu gelecek sene için uygulayacakları haberi var ? :44::44::44:
Ben Ösym resmi açıklama yapmadıkça inanmayacağım galiba
Kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen yasa, üniversite girişte uygulanan ağırlıklı ortaöğretim başarı puanı (AOBP) sistemine son vermesine karşılık Ak Parti’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu “torba yasa teklifinden” sürpriz bir düzenleme çıktı. Teklife göre, bu yıl uygulanacak ve adayların bireysel başarısını öne çıkaracak olan Ortaöğretim Başarı Puanı’ndan (OÖBP) vazgeçilecek. Adayların üniversiteye yerleştirme puanı hesaplanırken, geçen yıl olduğu gibi okulların başarısı dikkate alınacak.
ÖSYM’nin, “4+4+4” yasasıyla kaldırılan AOBP yerine OÖBP’nın uygulanacağını duyurması adayların ve velilerin tepkisine neden olmuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Düzenleme bu yıl için geçerli olacak. Gelecek yıl ortaöğretim başarı puanı uygulamasına geçilecek. Adayların mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.
Kaynak : m.milliyet.com.tr
bu olay katsayıyla ilgili değil.
alandışı tercihlerde puan kesilmeyecek yani.
inşalla uygulamaya girmiştir resmi bir açıklamadır bu.
benim 16 gibi bir puan kesintim olacak çünkü. :26:
Bu sene yerleşen birinin seneye yine puanı kırılacak mı şimdi ?
Değişiklik nerede :44:
Oyuncak ettiler biz öğrenci milletini. Arada bir gerilim yaratmak hoşlarına gidiyor sanki. AOBPnin geri gelmesi iyi olmuş. Ben düz liseliyim benim işime yarardı ama bana göre de haksızlıktı bu. Yalnız şöyle de bir durum var ki düz lise eğitimi basite indirgenecek bir şey değil. Gayet güzel kasıyorlar. Yalnız biz de yabancı dil lise 3'ten sonra yok. Bu baya kötü bir fark. Her neyse şimdi burası bunun yeri değil ama sormak istiyorum ygs sonucuna itiraz edip cevap alabilen var mı? Benim netler hiç hesapladığım gibi değil çok altında geldi ve itiraz ettim. Cevap yok.
Canım Ankara'ya gidip mi itirazda bulundun
30 gün içinde geri dönülür normalde resmi işlemlerde
Ne mühendisliği istiyosun,bende müh. ama yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?