😰Kurtaj olanlar YARDIM...!

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Mrb kizlar..

beta hcg artmasina ragmen saglikli bi olusum olmadi, kese benzeri bise var ama bu degerler icin cok kucuk ve sagliksiz dediler..

Yinede baska doktorlara gorundum.. 4 doktorun hepsi ayni seyi soyledi..

vakit kaybetmeye gerek yok kurtaj edicez dendi..
Yarin kurtaj olucam..

Son adet tarihine gore 7 haftalik hamileyim.. kendiliginden duser dediler ama dusmedi kanamam filanda yok..

Size sorum bu haftalarda bu sekilde kurtaj olan varmi? Cokmu agrili bisey? Nelere hazirlikli olmaliyim?
genel anestezi ile yapilicak..
hicbir bilgim yok.. yardiminiza iht var ..

simdiden tesekkur ederm

Çok geçmiş olsun canım 4 hafta önce o haftalardayken kurtaj olmak zorunda kaldim, uyutuyorlar 10-15 dk arasinda bitiyor işlem, hiç ağrı sızı olmuyor.Sakin korkma

Bebegimin 6. haftadan sonra gelisimi ve kalbi durmuş hiçbir belirti vermedi 8. hafta kontrolumde ogrendik.Dusmez dedi kurtaj onerdi uzatmadan kurtaj oldum.Kanama herkeste farklı farkli oluyor canim ama genelde kurtaj olanlarda fazla olmuyor.Benim kanamam da yok denecek kadar az oldu ancak sonrasinda yaklasik iki hafta cok cok az miktarda kahverengi lekelenmem oldu.Doktorun antibiyotik yazacak onlari ihmal etme kurtaj sonrasi en onemli sey enfeksiyon kapmamakmis.Agrim da birkac gun adet agrisindan cok daha hafif şekilde oldu. Kendini iyi hissedene kadar dinlen fazla yorulmamaya calis ben ne zaman biraz birseyler yapacak olsam sizlama hissi ve kanama oldu bende ilk gunlerde.dinlenince gecti

Bide sonda takmiyolar dimi? En buyuk
Korkulrimdan biri

Korkma.. 11 haftalik ve 8 haftalik iki kaybim var. Kurtajdan hicbisey anlamiycaksin agrin sancinda olmayacak islemden sonra olursada hafif dayanılmayacak degil ki agri kesici veriliyor zaten. Yarim saat surer surmez bayılıp ayilman vs 1 saatte çok rahat kendine gelirsin. Sonrasinda kanaman olacaktır kiminde az oluyor kiminde cok o belli olmaz 1--2 gun dinlenirsen biseyin kalmaz. Kurtaj sonrası verilen ilaclarini duzenli kullan iliski yasağı zaten var söylerler 20 gun kadar ayakta dus alman gerekecek enfeksiyn riskine karsi sonra doktorun kontrol cagiracaktir parca vs kaldimi icerde hersey yolunda mi diye ona mutlaka git parca kalması veya yapisiklik durumlarina karsi tedbirli olmak lazim. Bunlardan baskada bisey yok kendini uzme herseyde bir hayir vardir Allah saglikla tekrar nasip etsin insallah

Benimde 2 kaybim oldu. Anestezi altinda oldum hic agrim olmadi. Normal hayatıma döndüm. Gecmis olsun

Allah razi olsun yardiminiz icin cok tsk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…