How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anüs girişinde siğili olan var mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim vajina etrafında baldırlarımda 1 tane de anüste siğil vardı.yakma işlemi uygulandı.Doktor anüsteki o 1 siğili tam girişte sıkıntı olur diye yakmamış.Ben o 1 siğilden nasıl kurtulurum peki :( Hangi doktora gideyim ki.Kolonoskopi falan da yaptırsam mı?Kim yapar bu arada onu

Benim de tam girişte vardı anüsümün. Doktor almıştı ve ben hiçbir zorluk yaşamadım. Şu anda bir iki tane daha var sanırım anüs çevremde. Bugün saat 5'te doktor randevum var, göstereceğim siğil var mı diye. Kendim emin olamıyorum çünkü. Ben 2 defa yaktırma işlemi yaptırdım, sanırım yakma işleminden dolayı tenimde hasar kaldı. Onları da siğil sanıyor olabilirim bakalım. 11 Nisan'da da test olacağım, çok stresliyim.

Benim de tam girişte vardı anüsümün. Doktor almıştı ve ben hiçbir zorluk yaşamadım. Şu anda bir iki tane daha var sanırım anüs çevremde. Bugün saat 5'te doktor randevum var, göstereceğim siğil var mı diye. Kendim emin olamıyorum çünkü. Ben 2 defa yaktırma işlemi yaptırdım, sanırım yakma işleminden dolayı tenimde hasar kaldı. Onları da siğil sanıyor olabilirim bakalım. 11 Nisan'da da test olacağım, çok stresliyim.
Nasıl aldılar ki kendılıgınden kaybolmaz mı peki

Back