• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antreye ne sermem lazım (yerler buz gibi)

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.495
9.852
723
Ankara
kızlar evim alt kat evimin altında apartmanın deposu var dolayısıyla yerler buz gibi çok halı sevmememe rağmen kapladım resmen yerleri mutfakta basacak yer kalmadı 3 metre yolluk var salona da 2 halı serdim yatak odasında pek bi boşluk yok onun için küçük halı var bu şekilde idare ediyorum ama antre çok soğuk 3 metre bi yolluk da antrede var ama bu yolluk bi boydan boya kapatıyor vestiyerin olduğu yer ve kapı girişi çıplak kaldı büyük bi halı alıp sereyim dedim ama eşim çok dikkatsiz ayakkabılarıyla mahveder temiz tutamam gibi o kalan boşluğa ne serebilirim fikir verirmisiniz(kolay temizlenecek kötü durmayacak)

kesinlikle yıkanabilen bişey olmalı.şu soğuk günlerde estetikten önce ihtiyaç önemli sanırım.eğer evinde uyumsuzda olsa bi halın falan varsa onu ser.üstünede renkli polarlardan serebilirsin.hem yıkanır hem çabuk kuruyorlar

kesinlikle yıkanabilen bişey olmalı.şu soğuk günlerde estetikten önce ihtiyaç önemli sanırım.eğer evinde uyumsuzda olsa bi halın falan varsa onu ser.üstünede renkli polarlardan serebilirsin.hem yıkanır hem çabuk kuruyorlar
valla bu da iyi fikir:) ne varsa burda var çok tşk

benim evim de alt kat, ben normal kullanıyorum, eşim halı altlarına karton serelim dedi ama sermiyorum temizlik zor olur diye

geçici bir çözüm aramıyorsan yani evin kira değilse o zaman ya alt katın deponun yani tavanına köpük kaplar ya da antren seramikse ince köpük koydurup parke yaptır derim ben ama yok kiracıysan halıcılarda görmüştüm kalın şagi halılar var altı lastikli makineye atılıyo onlardan al uygun fşyatlı da üstelik...en olmadı elinde halı renklerine uygun sakallı iple yün karışımı bi paspas benzeri bişey ör onu da makineye atabilirsin...aklıma gelenler bunlar canım..

geçici bir çözüm aramıyorsan yani evin kira değilse o zaman ya alt katın deponun yani tavanına köpük kaplar ya da antren seramikse ince köpük koydurup parke yaptır derim ben ama yok kiracıysan halıcılarda görmüştüm kalın şagi halılar var altı lastikli makineye atılıyo onlardan al uygun fşyatlı da üstelik...en olmadı elinde halı renklerine uygun sakallı iple yün karışımı bi paspas benzeri bişey ör onu da makineye atabilirsin...aklıma gelenler bunlar canım..
ev kira değil k.pederimin istesek bişeyler yaptırabiliriz yani ama ben hep bu evden çıkmak istiyorum onun içinde masraf yapmak işime gelmiyor açıkcası o altı lastikli olanlardan alabilirim aslında dekorasyon mağzalarını halıcıları severim bakarım ama dediğin tarzda bişey görmedim başka yerlerede bakıyım tşk.....

a101 mağazasına perşembe günü altı lastikli peluş kilim geliyor bi bak istersen cabım...
97090302-0d00-4b48-9cee-dd5b750bb557.jpg

Back
X