Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu antre dekorasyonunda fikirler bekliyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
mutfagım =kırmızı
yatak oda mobilyalarım malesef krem =kahve ,örtüm vs.= kırmızı

ve antremin hangi renk olmasına karar veremedim;
şimdi sizden ricam;antrem için;
_duvar kağıdı renk ve model örneği resimlide olursa süper olur.
_yüklük-raylı dolap_gömme dolap önerirmisiniz?hangi renk ve nasıl olmalı model olarak..içine gizli ütü masası ve elktrk süpürgesi koyulanlar varmış...fikirlerinizi ve fotograflarınızı bekliyorum lütfen.....
_aynalı sehpalar var isimlerini bilmiyorum çok hoşuma gidiyo tavsiye ve foto varsa lütfen
_aynalı sehpanın yanına puf gerekirmi??

şimdilik gömme dolap yapılacak diğerleride yavaş yavaş ama zeminden herşeyi ayarlamak istiyorum sonuçta bi gömedolap bile2bin tl miş pişman olursam kociş beni napar artık:18:

buarada netten baktım modellere ama istediğim gb bişey bulamadım.

Senin kafana yatanları atsan da biz baksak daha kolay olurdu :)
Antren nasıl fotoğrafını atarsan fikir yürütebiliriz.

bunlar antre modelleri

Eki Görüntüle 757394 $7b-300x256.webpEki Görüntüle 757396 $antre2.webp

dresuarlar
:3:Eki Görüntüle 757399 $Beyaz-parlak-lake-tasarımlı-ayna-ile-dizayn-edilmiş-dresuar-tasarım&#305...webpEki Görüntüle 757403 Eki Görüntüle 757404 Eki Görüntüle 757405

raylı dolap modelleri
$antre2.webpEki Görüntüle 757406 Eki Görüntüle 757407

duvar kagıdı
$fd8c5_Jazz_Beyaz_Duvar_Kagidi_30-877.webp$86f8b_Diamond_Beyaz_Gumus_Damask_Duvar_Kagidi_5031.webp

bu fotografların her birinden bişey almayı düşünüyorum.
size sormak istediğim spot lambalara gerek yokbence sizce?
raylı dolap lake olanlarıbeğendim.ama içlerinde ütü masası ve elektirik süpürgesi yeri yok .nasıl yapılır bilmiyorum.fazla eşyalarımıda koymak istiyorum.
dresuar aynanın taşlı olanı beğenmedim abartılı duruyo sizce ?
hepsinie yorumlarınızı bekliyorum.
antremin fotograflarını bugün misafirim olcak iftara müsait oldugum ilk vakitte yüklemeye çalışıcam.

canım ben siyah beyaz gömme dolabı daha çok beğendim ayakkabılık ve askılık ayrı olmuş çünkü.dresuarla taşlı olan hariç hepsi gayet güzel duavar kağıdıda üzerimi gümüş olan daha iyi gibi sanki nacizane benim fikrim :1:

canım ben siyah beyaz gömme dolabı daha çok beğendim ayakkabılık ve askılık ayrı olmuş çünkü.dresuarla taşlı olan hariç hepsi gayet güzel duavar kağıdıda üzerimi gümüş olan daha iyi gibi sanki nacizane benim fikrim :1:

siyah rengi kullanamam sevmiyorum..beyaz olsa gömme dolap teizlik bakımından zor olurmubilmiyorum..
duvar kagıdı bir kaçtane daha buldum yurtdışı modeli .ama ben onlara yakınbişey seçmeye çalışıcam..$Vivid_Classical_European_Floral_Design_Vinyl_Wallpaper.webp$Rhombic_Background_Classical_European_Floral_Design_Vinyl.webp$Stylish_Stripes_Design_Deodorizing_Functional_Vinyl_Wallpaper.webp$kıvrımlı-çizgili-parlak-duvar-kağıdı-150x150.webp$6a00d83451e9a369e2010535f5280a970b.webp

3 üncü modelin başka rengi olabilir.
sondaki model çok hoşuma gitti .
üst kısım begendiğim desen olsa altınıda düz yaptırsam. kibar ve içaçıcı bişey olsun istiyorum.

Back
X