• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'antonio banderas blue seduction' kullanan var mı??

antonio banderasa bayılıyorum ya çocukluk aşkım :D ilk çıkardığı parfümünü kullanmıştım baya güzeldi, hatta ilk parfümümdü 13 yaşımdayken almıştım. blue seduction'ı bilmiyorum ama onun parfümleri genel olarak güzel oluyor

Dün doğumgünüm sebebiyle sevgilimden geldi :) Vucut losyonu ve 100mlparfüm bir arada ben çok beğendim çok güzel kokuyo.. :1::21:

Ben de buldum bu kokuyu bugün.Sadece 1 fıs sıktılar.Ondan anlayabildiğim fresh bir koku.Yaz ayları için çok uygun diye düşündüm.Ama açıkçası bayattır diye güvenemedim.Çünkü testerı yoktu.Devamlı gelen bir parfüm olmadığını söylediler.Güvenilir bir yerden bulabilrsem benim için iyi bir seçenek olacak.

$antoniobanderasedtbayanparfumu.jpg

kızlar parfümün resmi bu merak edenlere :17:

Eki Görüntüle 299896

kızlar parfümün resmi bu merak edenlere :17:

merhaba. parfümü bende aldım netten bugün elime ulaştı ama orijinalliği hakkında tereddütüm var. şişenin üstünde yazan blue seduction yazısı yapıştırılmış şeffaf bi etiket mi yoksa şişenin üzerine kazılı bir şekilde mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim :37:

merhaba. parfümü bende aldım netten bugün elime ulaştı ama orijinalliği hakkında tereddütüm var. şişenin üstünde yazan blue seduction yazısı yapıştırılmış şeffaf bi etiket mi yoksa şişenin üzerine kazılı bir şekilde mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim :37:

şeffat etiket yapıştırılmış canım ,seninki orijinal yani rahat ol :34:

ben de dün aldım losyonuyla birlikte.

tatlı ama fresh bir koku. ıssız adaları, okyanusun maviliklerini ,uzak deniz ülkelerini çağrıştırıyor :31::12:

şeffat etiket yapıştırılmış canım ,seninki orijinal yani rahat ol :34:

ben de dün aldım losyonuyla birlikte.

tatlı ama fresh bir koku. ıssız adaları, okyanusun maviliklerini ,uzak deniz ülkelerini çağrıştırıyor :31::12:

çok zaman sonra gördüm cevabını ama teşekkür ederim rahatladım :) peki losyonunu nereden aldın ve ne kadara öğrenebilir miyim ?

yaz için çok uygun tatlı bir koku.bu aralar bunu kullanıyorum.tenimde çok kalıcı durmasa da seviyorum.fiyatı da baya uygun

geçen yıllarda sevgilime aldıgım ve bunun kadın için olanı yok muymuş dedigim parfüm. erkegi de kadını da o kadar hafif, taze, temiz kokuyor ki direk deniz kokusu geliyor benim aklıma

Back