Antimüllerien hormonu

denizaley

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
30
4
33
Herkese merhaba. Ben hamile olmak istiyorum. Doktor bazı kan testleri istedi antimüllerien hormonum değeri 0.11g/dl çıktı. Ne olabilir

Merhaba Amh hormanu yani bu yumurtalarınızla alakalı bir durum. Amh nız düşük çıkmış yumurta rezerviniz az anlamında. Ama bu hamile kalmanızda çok büyük bi etken değil. Önemli olan fsh hormonu e2 hormonu.. yumurts kalitesi ve streslede alakalı bir durum. Doktorunuzla sonucunuzu payşalıp neler yapabileceğinizi konuşabilirsnz. Bu arada benimde amh değerim düşük.

Herkese merhaba. Ben hamile olmak istiyorum. Doktor bazı kan testleri istedi antimüllerien hormonum değeri 0.11g/dl çıktı. Ne olabilir
Bu hormon yumurta rezervini gösteriyor ve sizin rezervleriniz az çıkmış. Diğer üyenin de söylediği gibi fsh ve e2 hormonu da gebe kalmakta önemli iki hormon. Sonucunuzu doktorunuz ile paylaşın muhtemelen en hızlı şekilde hamile kalmanız için harekete geçecektir.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…