Canım öncelikle geçmiş olsun bu test sadece sana mı yapılacak,eşinede yapılması gerek.Bizde genetik test sonucunda eşimde translokasyon olduğu söylendi.Anne baba olmaya engel değil ama tüp bebek tedavisinde PGT yöntemi ile sağlıklı embriyolar yerleştiriliyo ve gebeliğin sağlıklı olması sağlanıyo.Umarım yardımcı olmuşumdur.
ben yaptırdım testi.normalde 1 haftada çıkıyor sonuçlar.ama eğer sonuç olumlu olursa daha erken arayıp haber veriyorlar.beni dedikleri tarihten 2 gün önce aramışlardı.çok şükür ki sonuç olumluydu.
Merhaba canım;bende genetik test yaptırdım devlet hast.ücretsiz yapıldı sonuç 1 ayda çıktı.senin dondurulmuşlarla tekrar transferin olacakmı.eğer genetik test sonucun olumsuz olursa,senden tekrardan yeni bir tedavi isterler,çünkü embriyolarda genetik tanı sadece 1.2. günlerde yapılıyor senin dondurulmuşlar 5.gün embriyosu olduğu için herjhangi bir genetik tanı yapılamıyor.bende senin yaşadıklarını yaşadım bana böyle açıklama yaptılar memorialde.
ya gerçektenmi ya ama benim embriyolarım 3. gün emriyosuydu.. yinede farkedermi bilmiyorum. ama benim dokotrum herhangi bi problem varsa dondurulmuşları seçicem dedi ama ben bişi anlamadım....ne gibi problemler çıkıo bu testte?
artvinli canim benimde ilk gebeligim tüp bebekle olmustu.ancak bebek gelismedigi için 11 haftalikken kürtaj olmkak zorunda kaldim.bugün ise çapada randevumuz vardi.ama 10 ay sonra çikar sonuçlariniz dedi.iki tanede dondurulmusumuz var.ne yapicam bilmiyorum.
hem benden hem eşimden istendi bu test.. aslına bakarsan seni tam olarak anlamadım elifcim... yanedonurulmuşlar arasında elememi yapılacak?bu bir sorunmu yani...
doruk bende istanbul tüp bebekte yaptirdim.benimde ilk denemem pozitifti ama bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.baska bir hastanede oldum.çünkü merkez 700 tl istedi kürtaj ücretini.genetik için sen ne kadar verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?