• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
arkadaşlar merhaba
şubat ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ve hamile kaldım. fakat bebeğimin kesei bozuldu ve gelişmedi 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım. şimdi dondurulmuşlarımla devam edeceğim fakat doktorum benden genetik test istedi bunu yatımadan olmaz dedi. bende şimdi bu testi yaptırcam fakat korkuyorum sonuç nasıl veriliyor arkadaşlar...?yane size ne söyleniyor? olumsuz sonuçlarda nelr yapılıyor?bana yardımcı olursanız sevinirim....

Canım öncelikle geçmiş olsun bu test sadece sana mı yapılacak,eşinede yapılması gerek.Bizde genetik test sonucunda eşimde translokasyon olduğu söylendi.Anne baba olmaya engel değil ama tüp bebek tedavisinde PGT yöntemi ile sağlıklı embriyolar yerleştiriliyo ve gebeliğin sağlıklı olması sağlanıyo.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Canım öncelikle geçmiş olsun bu test sadece sana mı yapılacak,eşinede yapılması gerek.Bizde genetik test sonucunda eşimde translokasyon olduğu söylendi.Anne baba olmaya engel değil ama tüp bebek tedavisinde PGT yöntemi ile sağlıklı embriyolar yerleştiriliyo ve gebeliğin sağlıklı olması sağlanıyo.Umarım yardımcı olmuşumdur.

hem benden hem eşimden istendi bu test.. aslına bakarsan seni tam olarak anlamadım elifcim... yanedonurulmuşlar arasında elememi yapılacak?bu bir sorunmu yani...

ben yaptırdım testi.normalde 1 haftada çıkıyor sonuçlar.ama eğer sonuç olumlu olursa daha erken arayıp haber veriyorlar.beni dedikleri tarihten 2 gün önce aramışlardı.çok şükür ki sonuç olumluydu.

ben yaptırdım testi.normalde 1 haftada çıkıyor sonuçlar.ama eğer sonuç olumlu olursa daha erken arayıp haber veriyorlar.beni dedikleri tarihten 2 gün önce aramışlardı.çok şükür ki sonuç olumluydu.

öylemii bana 22 günde çıkıyor net sonuç dediler...!!!

ben de 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm ve her ikisinde de kimyasal gebelik yaşadığım için görüştüğüm yeni merkezdeki doktorum genetik test istedi.bugün aradılar.3 HAFTA ÖNCE kanı vermiştik.Herhangi bir sorun olmadığı söylendi.Rahatladım:)

Merhaba canım;bende genetik test yaptırdım devlet hast.ücretsiz yapıldı sonuç 1 ayda çıktı.senin dondurulmuşlarla tekrar transferin olacakmı.eğer genetik test sonucun olumsuz olursa,senden tekrardan yeni bir tedavi isterler,çünkü embriyolarda genetik tanı sadece 1.2. günlerde yapılıyor senin dondurulmuşlar 5.gün embriyosu olduğu için herjhangi bir genetik tanı yapılamıyor.bende senin yaşadıklarını yaşadım bana böyle açıklama yaptılar memorialde.

Merhaba canım;bende genetik test yaptırdım devlet hast.ücretsiz yapıldı sonuç 1 ayda çıktı.senin dondurulmuşlarla tekrar transferin olacakmı.eğer genetik test sonucun olumsuz olursa,senden tekrardan yeni bir tedavi isterler,çünkü embriyolarda genetik tanı sadece 1.2. günlerde yapılıyor senin dondurulmuşlar 5.gün embriyosu olduğu için herjhangi bir genetik tanı yapılamıyor.bende senin yaşadıklarını yaşadım bana böyle açıklama yaptılar memorialde.

ya gerçektenmi ya ama benim embriyolarım 3. gün emriyosuydu.. yinede farkedermi bilmiyorum. ama benim dokotrum herhangi bi problem varsa dondurulmuşları seçicem dedi ama ben bişi anlamadım....ne gibi problemler çıkıo bu testte?

artvinli canim benimde ilk gebeligim tüp bebekle olmustu.ancak bebek gelismedigi için 11 haftalikken kürtaj olmkak zorunda kaldim.bugün ise çapada randevumuz vardi.ama 10 ay sonra çikar sonuçlariniz dedi.iki tanede dondurulmusumuz var.ne yapicam bilmiyorum.

kızlar ben özelde yaptırıyorum.. devlet hastanesi 10 aydan önce çıkmaz dedi..özel labaratuar 22 günde veriomuş sonucu..

doruk bende istanbul tüp bebekte yaptirdim.benimde ilk denemem pozitifti ama bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.baska bir hastanede oldum.çünkü merkez 700 tl istedi kürtaj ücretini.genetik için sen ne kadar verdin.

birde merak ettigim su var arkadaslar.genetik test temiz çiktigi takdirde baska arastirma yapiyolarmi.bugün çapada bi bayan vardi.rahminden parça bile almislar.acidimi diye sordum.acimis.tirstim valla ::)

canım benimde tekrarklayan düşüklerim oldu.cerrahpaşada yaptırdım testlerimi bir kısmınıda samatya hastanesinde yaptırdım.benim genetik testlerim pıhtılaşma testlerim temiz çıktı.ayrıca ultrasyona aldılar,smir testi yaptılar onlarda temiz çıktı.canım bence o parça alınan bayanın ultrasyon muayenesi iyi çıkmamıştır çünkü benimle beraber bir arkadaş daha vardı onun muayenesinde problem olduğu anlaşıldı ve ondan parça alıp biopsi yapıldı.eğer gerek görürlerse parça alırlar bence.

ya gerçektenmi ya ama benim embriyolarım 3. gün emriyosuydu.. yinede farkedermi bilmiyorum. ama benim dokotrum herhangi bi problem varsa dondurulmuşları seçicem dedi ama ben bişi anlamadım....ne gibi problemler çıkıo bu testte?

canım ben tedavimi memorialde oldum.bizde önce genetik test istemiştik.bana transfer yapılmadan önce yani embriyola yeni döllendiği zaman tel.arayıp genetik test istiyormusunuz diye sordular 2 sene önce embriyo başına 250 tl istedikleri için ve bizimde 18 embriyomuz vardı hepsine yapmak zorundayız dediler.eşimle vazgeçmiştik fiyat çok fazla gelmişti.daha sonra düşükler olunca son dondurulmuşu denerken genetik test istedik olmayacağını söylediler embriyoların 5.gün olduğu için.ama senin doktorunun bir bildiği varsa onu bilemem tabiki ama iyice sorup öğren bence canım.

artvinli canim benimde ilk gebeligim tüp bebekle olmustu.ancak bebek gelismedigi için 11 haftalikken kürtaj olmkak zorunda kaldim.bugün ise çapada randevumuz vardi.ama 10 ay sonra çikar sonuçlariniz dedi.iki tanede dondurulmusumuz var.ne yapicam bilmiyorum.

canım bende cerrahpaşada ve samatya hast.yaptırdım testlerimi fakat benim 1 ayda sonuçlar hazır oldu.neden sana 6 ay demişler anlamadım acaba yaptıkalrı testlermi farklı.benim dr.istediği testleri ben yaptırdım eksik kalan yok.

10 ay dediler canim yaa :( napicam bilmiyorum.doktorumla bi konusayimda bakalim.

hem benden hem eşimden istendi bu test.. aslına bakarsan seni tam olarak anlamadım elifcim... yanedonurulmuşlar arasında elememi yapılacak?bu bir sorunmu yani...

Canım dondurulmuşlarla nasıl olur bilemiyorum.PGT işlemi embriyolara uygulanıyor ve içinden genetik problemi olmayanlar seçiliyor.Aslında sizin için bunu söylemek çok erken önce genetik test sonucunuzu öğrenin ve problem varsa genetik danışmanlar sizi yönlendiriyor.

doruk bende istanbul tüp bebekte yaptirdim.benimde ilk denemem pozitifti ama bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.baska bir hastanede oldum.çünkü merkez 700 tl istedi kürtaj ücretini.genetik için sen ne kadar verdin.

canım ben merkezden yaptırmıyorum bu testi. özel bir labaratuvarda yaptırıcam 260 tl anlaştım... daha kan veremdik ama yakın zmanda vericez...kürtajımıda başka yerde oldum ben merkez çok istio çünkü bu tür işlemlere...

Back