• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antika emaye mavi çaydanlık

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
antike emaye mavi çaydanlık üreten bir yer varmı.nerede satılıyor nerden bulabilirim acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar bayılıyorum ben bu çaydanlıklara

Çukurcumaya baktın mı hiç? İstanbulun en ünlü antikacılar merkezi orası. Bir de önceki konuda Üsküdardan bahsetmişsin Üsküdarda nerden bulabilirsin bilmiyorum ama Kadıköy Bahariyede Bahariyenin Boğadaki girişinde değilde sol tarafında kalan girişte böyle eski tarzda eşyalar satan güzel yerler var . Bir uğra bence.

Antika şeyleri bende çok seviyorum evi mobilya showroomları gibi gözükmekten kurtarıyor, aradıkça, zevkine uygun farklı parçaları bulup birleştirdikçe o ev daha bir sana ait oluyor ruhsuz gözükmekten kurtuluyor ama malesef tam istediğine uygun seni yansıtan bir ev yaratmak için çok fazla çaba harcamak gerekiyor.

Son düzenleme:
arkadaşım bende emayeye çok meraklıyım hastalık derecesinde bütün kadınlar Klübü'ne sesleniyorum ben eski altı üstü emaye çaydanlıklardan arıyorum.İstanbul da yaşıyorum züccaciyelerde gözüne ilişti mi ?hiç lütfen bana mesaj atın.Senin aradığın mavi Çaydanlık Eminönün de mısır çarşısının arkasında istemediğin kadar var .Sevgilerimle

arkadaşlar yok mu hiç eski model emaye çaydanlığın satıldığı yer

eminönünde kuru kahveci mehmet efendinin sokağından gir, o sokağın sonuna doğru olan dükkanların çoğunda vardır:34:
ya da istoç'ta da bulabilirsin. ben züccaciyelerde pek görmedim

Son düzenleme:
ya ben bayılıyorum bu çaydanlıklara bana çocukluğumu hatırlatıyor anneannemde vardı..
eminönünde var diyorsunuz yani hemen alasım geldi valla

Ben de uzun süre aramıştım bu çaydanlıklardan.Eğer internetten yeni satın almak isterseniz;
Demlik ve aydanlk | EV & MUTFAK | STOKTANGELSIN.COM | yi bir alveri sitesinden beklenildii gibi

sitesinde istediğiniz çaydanlıklardan bulabilirsiniz sanırım.Kullanılmış ve antika arıyorsanız
Mavi emaye çaydanlık Antika, Sanat GittiGidiyor'da
gittigidiyorda antika bölümünde birçok çeşidini bulabilirsiniz.

Eğer elden almak istiyorsanız İzmir Konak'ta bakırcılar çarşısında görmüştüm.İstanbul'da da arkadaşın dediği gibi Çukurcuma'da antikacılarda bulunabilir ama pahalı olur diye tahmin ediyorum ya da Beyazıt'taki bakırcılar çarşısında olabilir.
İstanbulun Çarşıları: Bakırcılar Çarşısı ( Bakırcılar Çarşısı resimleri )

Umarım yardımcı olmuşumdur.:))

eminönündeki uzun çarşıya gitmeni tavsiye ederim orda bakırcılarda var antika eşyalarda mevcut ama emaye bulabilirsin diye kesin bir şey söyleyemem

Back