- 22 Ocak 2017
- 13
- 0
- 86
- 27
- Konu Sahibi eudamoniaa
:))))))))))))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vajinamda sizin hikayeniz neydiYanmayı nerede hissediyorsunuz ? Bende aynı problemi yaşıyorum
Memnun musunuz borik asittenBendeki mantar da dirençli . Borik asit kullanıyorum artık
Benim de aynısı bir ton antibiyotik fitil krem 5 yıl oldu bir arpa boyu yol alamadımBenim bilinçsiz antibiyotik kullanımından sonra başladı sıkıntılar . Daha da flora düzelemedi
Merhaba bende de 3 yıldır var artık ilaçlar fayda etmeyince İstanbul Öztürk eczanesinden 60 tane yaptırdım.10. Günündeyim rahatlama oldu evet ama pantalon giyince kaşıntı oluyor hala.adet dönemindeyimhemen kaşıntı başlıyor.Ben her ay mantarım malesef.Siz borik asitleri nerden temin ettiniz acaba aynısını mı kullanıyoruz ki?bemimki çok değişik büyük el yapımı su gibi akınca yapışkan oluyor.sizin 5 ay boyunca mantar tekrarlamadı mı?borik asit kullanıncaBen 5-6 ay önce kullanmıştım . Çok iyi geldi . 15 gün kullanmıştım . Ama 6 ay boyunca haftada 2 devam etmek gerekiyormuş . Şimdi yeniden başladım .
Nerede yaptırdınız acaba her eczane bilmiyor ölçüsünü siz mi verdiniz?Merhaba bende de 3 yıldır var artık ilaçlar fayda etmeyince İstanbul Öztürk eczanesinden 60 tane yaptırdım.10. Günündeyim rahatlama oldu evet ama pantalon giyince kaşıntı oluyor hala.adet dönemindeyimhemen kaşıntı başlıyor.Ben her ay mantarım malesef.Siz borik asitleri nerden temin ettiniz acaba aynısını mı kullanıyoruz ki?bemimki çok değişik büyük el yapımı su gibi akınca yapışkan oluyor.sizin 5 ay boyunca mantar tekrarlamadı mı?borik asit kullanınca
İstanbulda Öztürk eczanesinden yaptırdım şükür iyiyim.çok çektim 3 sene şişme kaşıntı artık hiç bir ilaç fayda etmiyordu.istersen numarasını veririm özeldenNerede yaptırdınız acaba her eczane bilmiyor ölçüsünü siz mi verdiniz?
Hayır yokBorik asitin doğurganlığa bir sıkıntısı yok mu ?
Aynı sprun bende de var hangi mantar çeşidi üredi sizdeBendeki mantar da dirençli . Borik asit kullanıyorum artık