antidepresanlarım...

elftt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
464
36
73
İstanbul
benim canım antidepresanlarım .. çok çok iyi geldiniz bana. bu kadar iyi hissetmemiştim bu sene kendimi

gerçekten bukada iyimi bu anti deprasanalr? Bende aşırı stres sinir var çok susuyorum ama içimde dert birikiyor.. Tanrım bendemi kullansam?:26:

Nasıl fayda sağladı..Ben de paxil kullanıyorum,eh işte..Bırakırsam iyice kötü oluyorum.Çok çok da iyi gelmedi,hani düzelmedi..ama bende de hata, dr a az gittim,pek takipli olmadı.,hmalkarlık var,o da depresyondan..Bir de ;özel olduğu için çok para.250tl.Ama paraya kıyıp gitmeliyim,en önemli şey bu..ruh hali..Özel hastanelerinin psikiyatri bölümlerindense memnun kalmadım,verdikleri ilaç beni daha kötü etti,paxil hiç değilse bir adım öne götürdü,ruh halim daha mutlu.Ama ihmalkarlık tam doz devam ediyor.Eski ben değilim..Bir de evlilik olabilir bu snee belki,hamililelikte kullanabileceğimiz birşeyler var mı acaba?

Son düzenleme:
ilaç tek başına yeterli olmayabiliyor, bırakınca tekrar başa dönebiliyor sorunlar malesef...

kesinlikle ilaç tek başına yeterli olmuyor fakat;anksiyete için ilaçsızda olmuyor malesef. 6 ay boyunca kullanmak zorundayım.

İlaç başlıklı konu açmak yasaktır..bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…