Merhaba buraya yeni üye oldum ve sorunumu sizlerle paylaşıp destek ve bilgi almak istedim. Ben 6 ay paxera ve rexapin kullandim ilk başlarda kilo almak için kullanmaya başlamıştık 40 kiloydum kilomdan memnun değildim kilo almak istiyodum haplarla birlikte 48 kiloya ciktim ve ilaclari birakmak istedim ama bu süreçte ilaclar bittikce gidip kendim aldım bir keresinde haplarim bitmisti ve 1 hafta boyunca kabus gibiydi mahvolmustum acile gidip serum taktırdim yuruyemiyordum hastaneye gidip dahiliyeye bile gorundum hergun kustugum icin ama doktorlar ilaclarin vucuduma bagimlilik yaptigini soyledi gidip ilaclarimi reçetesiz eczaneden alip ictim ve sorunlar gecti duzeldim aradan suan 1 ay gecti ve ilaclarim bitti 1 hafta kullanmadim doktora yazdirmaya gidemedim 2.haftada mide bulantısı ile birlikte her gün kusuyorum ne yiyorsam çıkarıyorum, beynimde sanki elektrik çarpıyo balonlar patlıyo sağa sola çevirdikçe, ayakta duramıyorum dengem yok sanki ve aşırı halsizim, sanki paralel evrende uçuyo gibiyim yaşamakta zorlanıyorum resmen. 3 4 gun once doktora gittim ama kendi doktorum yoktu diye baskasina girdim sorunumu konusmak icin. bana ilaclari artik birakmam gerektigini bu gibi ilaclar şeker kolestrol yapar diyip bu şikayetlerim için trankobuskas yazdi rahatlatsin beni diye ama bir işe yaradiği yok günden güne de daha kotuye gidiyorum doktorun ilaclari bi anda birakmami soylemesi aşırı mantıksız geldi ve doğru gelmedi bana pazartesi kendi doktoruma gidip danışıcam hergün kustuğumu ve beynimdeki elektrik çarpmalarini ve hayatimi olumsuz etkiledigini anlatıcam tahmini ne zaman düzelirim ne zaman geçer bu şeyler resmen mahvoldum bana tecrübelerinizi anlatırsanız paylaşırsaniz cok sevinirim bu durumdan kurtulmak istiyorum artık ..