• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresanlar hk

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
lusral 50 mg kullanan oldu mu? gün gün nasıl etki etti acaba?

ilk kullanirken biraz dikkat et polyanna yapiyor surekli kontrol et kendini onun disinda cok iyi bir ilactir algiyi cok iyi acar konsantrasyonu artirir mutlu olursun belki ilk kez

1 hafta kullanmışlıgım var kafama göre. üzerinden bi yıl gecti şimdi doktor önerisiyle başlıyorumda . uzun süre kullanınca nasıl oluyo acaba

ilk önce anlamsızca olumlu bakıyorsun mutlu oluyorsun falan ama bir zaman sonra dozunu değiştirmen gerekiyor. bıraktıktan sonrası kötü oluyor ama. ben bıraktıktan sonra agrasif gergin olmuştum. sanki ona bağımlı gibi olmuştum bir süre tekrar kullandım doktor önerisi ile sonra kendim bıraktım.

prozac vermişti bundan önceki doktor 3 hafta kullanıp bıraktım . bırakınca cok agladım her gün. o yüzden endişeliyim acaba kullanıyorım deyip kullanmasam mı?
ailee terapisi gereksiz yere endişeli ve gergin olduguum için başlayalım sizi rahatlatcak kontrol altımda olucak dedi

Back