• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan :(

essn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
259
6
96
merhaba meltem hanım;
ben 21 yasındayım.son zamanlarda cok hastalandım once kist sonra reflü cıktı bobreklerimde iltihap wardı sık sık grip oldum falan artık bir yerim agrıyınca korkuyorum ister istemez.bir de ben bu hastalıkları nette cok arastırdım ve siz de bilirsiniz nette nasıl abartıldıgını ufacık bir seyde panik yapar oldum.bugun doktorum kendini cok fazla dinliyosun seni rahatlatalım diyerek cipralex verdi.antidepresanlara cok sıcak bakmıyorum ama doktorum mantıklı konustu bilmiyorum su anda ne yapmam gerektigini.bu ilaclara baslayınca devamı geliyo cunku ya da bir anda bırakılmıyo diye dusunuyorum.onun yerine dusunmemek icin sosyallesmek ise yarar mı..sizce kullanmalı mıyım?

Essn, ilacı kullanıp kullanmamanız gerektiği konusunda sizi görmeden bir şey söylemek mümkün olmaz.
Sosyalleşmek elbette ki işe yarar. Sıkıntılarınız olmasa da sosyalleşmelisiniz. Sağlığımız için önemli bir alandır.
Ancak sosyalleşmek yeterlidir, ilaç kullanmanıza gerek yok demesi için bir uzmanın sizi mutlaka muayene etmesi lazım. Net üzerinden bu tür bir soruyu cevaplamak mümkün olmaz.

ilaç hafif mi peki gunde yarım hap al 1 ay kullan yeter dedi doktorum gercekten bırakabilir miyim o kadar kısa surede.ilacı kullananlar 6 aydan 1 yıldan ve doz arttırmaktan bahsediyolar ben yarım hapla bu kadar kısa surede bırakabilecek miyim mafoldumben

Back