• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan yan etkisi dis sıkma

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Merhaba kızlar. C..lex isimli ilaci kullaniyordum dis sıkma yapti cok yoğun. Oyleki kulak ve sol cenem ağrıyor diye disciye gittim o söyledi onceden yoktu bu durum ilaçtan yani. Bıraktım ilaci geçti ama suan ilac kullanmam gerekiyor l..ral isimli ilaca basladim 15 gun oldu cenem.yine ağrıyor. Geceleri farkediyorum cok siktigimi. Gecer mi? Sizde oldu mu? Doktor pek yapmaz demesede yapiyor, internette de araştırdım gerçekten antidepresanlar bruksizme.neden oluyormuş

Merhaba kızlar. C..lex isimli ilaci kullaniyordum dis sıkma yapti cok yoğun. Oyleki kulak ve sol cenem ağrıyor diye disciye gittim o söyledi onceden yoktu bu durum ilaçtan yani. Bıraktım ilaci geçti ama suan ilac kullanmam gerekiyor l..ral isimli ilaca basladim 15 gun oldu cenem.yine ağrıyor. Geceleri farkediyorum cok siktigimi. Gecer mi? Sizde oldu mu? Doktor pek yapmaz demesede yapiyor, internette de araştırdım gerçekten antidepresanlar bruksizme.neden oluyormuş
Stres yaptıgın seyler vardır. İlacı bırakma. Doktor ek ilaç yazsın arada al geceleri.. transko buskas galiba yazıolar. Doktorunla konus bakalım

Onunda çözümü var. Bir süre daha olmaya devam ederse çenedeki o kasa botoks yapılıyor ve sıkma bitiyor. Kesin çözüm onu yaparsınız

jMerhaba kızlar. C..lex isimli ilaci kullaniyordum dis sıkma yapti cok yoğun. Oyleki kulak ve sol cenem ağrıyor diye disciye gittim o söyledi onceden yoktu bu durum ilaçtan yani. Bıraktım ilaci geçti ama suan ilac kullanmam gerekiyor l..ral isimli ilaca basladim 15 gun oldu cenem.yine ağrıyor. Geceleri farkediyorum cok siktigimi. Gecer mi? Sizde oldu mu? Doktor pek yapmaz demesede yapiyor, internette de araştırdım gerçekten antidepresanlar bruksizme.neden oluyormuş
Antidepresan ve diğer hastalık tedavi edici ilaçları mümkün olduğu kadar kullanmayın.
Hatta hiç kullanmayın

İhtiyacınız olan vücudu yenileyen, rahatsızlıkları giderici etkisi olan, stres ve benzeri sıkıntıları ortadan kaldırmak için yaradanın doğal olarak bizlere sunduğu bitkilerden faydalanın.

Bu konuda araştırma ve geliştirme çalışmaları ile sektöründe öncü olan Docterem firmasının Transdermal Tedavi sistemlerini tavsiye edebilirim.

Yüzde yüz yerli bir firma olup
Türk insanının beslenme, spor alışkanlıklarına ve stres ve benzeri psikolojik yüklerine göre özel olarak hazırladıkları deri üstü bantlar ile size inanılmaz konfor sağlıyor.
Yapmanız gereken tek şey yarabandı gib olan bantları deri üstüne yapıştırmak.

Bantlar içindeki özel olarak harmanlanmış organik bitkiler doğrudan kana karışıyor.

Bu sayede karışım etkisini diğer ilaç formlarına göre daha çabuk ve gerektiği kadar kana karışıyor.

Böylelikle karaciğer ve böbrekte etkisinin azalması, organlara zarar vermesi, var olan hasarın artması söz konusu olmuyor. Aksine, vücusu ve organları yeniliyor

Bir çok tanıdığım farklı sebeplerle bu bantları kullanıyor.

Sizde kullanmak isterseniz doğru bantları seçmenizde ve kullanmanızda yardımcı olmak isterim

Back