Antidepresan ve isteksizlik..

Leylaanim

Çay sever, kitap sever..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
94
110
Arkdaslar merhaba. Bir hafta önce psikiyatr a gittim derdimi sıkıntımı daha anlatamadan bile ilaca başladı. Bir haftadır kullanıyorum ama hiç kullanasım yok. Çünkü hem güven vermedi hemde dedim ya hiç dinlemedi bile sanki. Ben sorunlarımla kendi kafamda ve eşimle konusunca ve yüzleşince rahatladım aslında. Ama ilacada başlamış bulundum. Altı gündür hapın yarısını içiyordum bugün tam içtim. Ama bırakmak istiyorum. Şuanda birden bıraksam sorun olur mu acaba. Ve cinsel isteksizlik yaptı ne yazıkki. Bende int cinsel istek arttırıcı bi damla aldım fakat kullanmaya da korkuyorum bişey olur diye. Karışık yazdıysam kusura bakmayın. Lütfen bilen, fikri olan, benzerini yaşayan varsa yardımcı olur musunuz? Bu ilacı bıraksam mı? Ve o damlayı şuan kullansam bir yan etkisi olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Keske dr gıdıp bunu anlatsanız. Kısa bır zaman olmuş fakat genelde bırden bırakmayı önermıyorlar. Ihtıyac duymuyorsanız en önemlisi ılacın faydalı olacagına ınsnmıyorsanız kullanmayın zaten. Bırakın.
Damlaya gelince hıc fıkrım yok
Konusup paylasmak istyorsanız psıkyatr degıl psikologa gıtmenızı tavsıye ederım.

Doktorunuza sorun bence. Ama ben daha 1 haftadır kullanılan, tam doza yeni ulaşılmış ilacın bir anda bırakılmasının sorun olacağını düşünmüyorum. Bırakılırken de azaltarak bırakılıyor nasıl olsa. Siz de bu güne kadar yarım almışsınız zaten.
İlaç tedavisi değil de konuşmak istiyorsanız terapiste gitmenizi öneririm.

Keske dr gıdıp bunu anlatsanız. Kısa bır zaman olmuş fakat genelde bırden bırakmayı önermıyorlar. Ihtıyac duymuyorsanız en önemlisi ılacın faydalı olacagına ınsnmıyorsanız kullanmayın zaten. Bırakın.
Damlaya gelince hıc fıkrım yok
Konusup paylasmak istyorsanız psıkyatr degıl psikologa gıtmenızı tavsıye ederım.
Sanırım bırakacağım. Sonradan bağımlı olmasından korkuyorum.

ama siz ön yargı ile başlamışsınız

yani ya bağımlı olursam korkunuz var

rahatsızlığınızı bilemem tabii

bir de 1 haftada cinsel isteksizlik dediğiniz damlalara yönelmenize sebep olan nasıl bir şey

yani insanın canı istemeyebilir her an ya da eşiniz ister siz havasında değilsinizdir yine de bir aksiyon gelişir

hani her an her daim istek beni aştı galiba da 1 haftada isteksizlikten şikayet değişik geldi

ama siz ön yargı ile başlamışsınız

yani ya bağımlı olursam korkunuz var

rahatsızlığınızı bilemem tabii

bir de 1 haftada cinsel isteksizlik dediğiniz damlalara yönelmenize sebep olan nasıl bir şey

yani insanın canı istemeyebilir her an ya da eşiniz ister siz havasında değilsinizdir yine de bir aksiyon gelişir

hani her an her daim istek beni aştı galiba da 1 haftada isteksizlikten şikayet değişik geldi
Çünkü bir hafta boyunca hiç birşey hissetmemek o yönde bi hevesim olmaması ve zevk alamamam benim için fazla. Size göre az olabilir. Herkese göre değişir.

Böbreğiniz için bir ilaç kullansanız bırakmazsınız ama. Psikolojik hastalıklara sıra gelince benim ihtiyacım yok,bana iyi gelmiyor,bende hep böyle etki yaptı.. Doktor gerekli görmüş ki vermiş. Böbrek ilacı kullanınca böbreğinizin iyileştiğini hissediyor musunuz sanki? Bırakmadan önce doktorunuzla konuşun, sizi dinlemediğini düşünüyorsanız doktor değiştirin ya da psikiyatri yerine psikoloğa gidin.
İnternetten aldığınız cinsel ürünleri de kullanmayın, prezervatif bile olsa güvenmeyin sadece eczanelere gidin.

Bu tür ilaçlar isteksizlik yapar eşimden biliyorum. Benim eşim 7 yıldır kullanıyor. Kullanali uzun süre olmadığı için bırakmanız sizi etkilemez sanırım daha yeni baslamissiniz çünkü. İlacı keserseniz normale donersiniz. Yine de en iyisi Dr danışmak

Bu tür ilaçlar isteksizlik yapar eşimden biliyorum. Benim eşim 7 yıldır kullanıyor. Kullanali uzun süre olmadığı için bırakmanız sizi etkilemez sanırım daha yeni baslamissiniz çünkü. İlacı keserseniz normale donersiniz. Yine de en iyisi Dr danışmak
Teşekkür ederim yorumunuz için

Arkdaslar merhaba. Bir hafta önce psikiyatr a gittim derdimi sıkıntımı daha anlatamadan bile ilaca başladı. Bir haftadır kullanıyorum ama hiç kullanasım yok. Çünkü hem güven vermedi hemde dedim ya hiç dinlemedi bile sanki. Ben sorunlarımla kendi kafamda ve eşimle konusunca ve yüzleşince rahatladım aslında. Ama ilacada başlamış bulundum. Altı gündür hapın yarısını içiyordum bugün tam içtim. Ama bırakmak istiyorum. Şuanda birden bıraksam sorun olur mu acaba. Ve cinsel isteksizlik yaptı ne yazıkki. Bende int cinsel istek arttırıcı bi damla aldım fakat kullanmaya da korkuyorum bişey olur diye. Karışık yazdıysam kusura bakmayın. Lütfen bilen, fikri olan, benzerini yaşayan varsa yardımcı olur musunuz? Bu ilacı bıraksam mı? Ve o damlayı şuan kullansam bir yan etkisi olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Psikiyatrlar zaten dinlemez ki sorunun ana teması için ilaç verir ve yollar.Bence Hem psikiyatr'a hemde psikoloğa gitmelisiniz.Eğer emin olamıyorsanız doktorunuza güvenmediyseniz değiştirin.Fakat ilacı kendi kafanıza göre dozlara bölüştürüp kullanmamazlık veya yarıda bırakmazlık etmeyin.Ayrıca internetten ordan burdan damlalar almayın kalp krizi riskini inanılmaz tetikliyor.Bazı ilaçların yan etkisi isteksizlik olur.Fakat bu ruh sağlığı.Cinselliği bir kenera atabilirsiniz ama ruh sağlığınızı atmayın lütfen.

Sorununuz ne bilmiyorum ama aynı sekilde bende ilac kullanım sonucu cinsel isteksizlik yaşamıştım..ilk önce cogu hastalıkta oldugu gibi tek bir doktora giderek teshis konulmasın.mutlaka bir iki güvenilir psikatra basvurun.ve sizi dinleyen olsun.ilacı kesinlikle pat diye bırakmayın.doktorunuza derdinizi isteksizliği söyleyin.o ilacın muadili başka ilaç vardır mutlaka yan etki olarak isteksizlik yapmayan.kullandınız ilacın adı nedir

Bendedeayni problem var kullansan iyi oluyorum ama esimle aram bozuluyo istemedigim için kullanmasam çok stres altindayim etrafimdakiler deli ediyo beni bilmiyorum ne yapicam yaa cinselliğe etki etmeyen ilaç varmıki acaba

X