Antidepresan ve iştah

keticik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
113
2
26
31
Merhaba arkadaşlar, ben yaklasık 3 aydır geceleri zestat ve 4 gündürde paxera kullanıyorum. Geçmeyen mide bulantilarima psikolojik dendiği icin kullaniyorum. Ama 1 2 aydir asiri istahsizlik vardi ki baya istahli biriyimdir normalde. Doktor bana zestat tek basına iyi gelmiyor demekki diyerek gündüze paxera yazdi hem istahin artacak hemde kilo alacaksin dedi(1.75 boy 49 kilo) cok sevindim ben de. Ama istahim henüz acilmadi ve midem agriyor sanirim yan etkisi. Bilgisi olan var mi kullanan falan, kilo aldiriyo mu istah aciyor mu ?

Canım ben baya oldu eskiden paxera 20mg kullandım.
Kısa süre kullanmadım 3 seneye yakın kullandım hemde.
Ben zaten iştahlıyım daha da iştahım açıldı onu kullandığım sürece aşırı kg aldım hatta hormonlarım bozuldu.
Herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ama çoğu kişi de iştah açar yeni başladıysan kullanmaya mutlaka devam et... Çok zayıfmışsın çünkü.

Canim ben de önceden cok istahliydim yer yer kilo almazdim hatta. Ama iste 1 2 aydir kapali yiyemiyorum. Paxerayi doktor hem panik atagim hem kilom icin verdi. Insallah iyi gelir kullanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…