antidepresan ve doğum kontrol

candywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
18
0
ben antidepresan kullanmaya başladım aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanıyorum acaba etkileşim yaparmı bilgisi olanlar cevaplandırırsa sevinirim

Antidepresanlarla contraseptivelerin birlikte kullanılması ile ilgili sorularınızı lütfen doktorlarınıza danışın ve onların verecekleri cevaplara göre davranın.
Dostlar, hep yazıyorum. Lütfen hekim olmadığınız müddetçe ilaçlarla ilgili yorum yapmayın. Oluşabilecek komplikasyonlardan hepimiz birbirimizi koruyalım ve uzmanlık alanımız dışındaki konularda yorum yapmayalım.
Hepiniz sağlıkla kalın,

sevgili drkavcar,
uyarın yerinde ancak eksik,
ilaçlarla ilgili en yetkili bilgiye sahip bir mesleğe (kişisel bilgilerimde eczacı olduğum yazar)mensup üye olarak eleştirini üzerime almamaya çalıştım olmadı..
Bu sitede, üyelerin birbirlerine şunu kullan bunu kullan türünden yazılarını dikkatle izliyorum ve mail geçmişimden görebileceğin gibi, yanlış ilaç kullanımına karşı neler yapabileceksem yapıyorum. Lütfen meslek alanıma müdahalede dikkat. İlaç konusunda en ve tek yetkili eczacıdır. Ben hastalık teşhisi konusunda ne kadar yerimi biliyorsam, aynı hassasiyeti kendi meslsk alanıma gösterilmesini rica ederim. Sevgiler.

Sayın Kardelen, yazımı okuduğuzda, internet ortamında ilaç kullanımı ile ilgili uzmanlık alanı dışında öneride/yorumda bulunmanın nasıl komplikasyonlara yol açabileceği ile ilgili yapmış olduğum muhtelif uyarılardan birini daha yaptığımı görmüşsünüzdür. Komşuluk ilişkilerimizde birbirimize antihipertansif bile tavsiye ettiğimiz bir toplumda, uzman olmayan kişilerin ilaç kullanımı konusunda araştırma yapması/öneride bulunması/ yorum yapmasının tehlikeleri konusunda hemfikir olduğumuzu sanıyorum.
Bu yazıyı neden üstünüze alınıp tepki verdiğinizi de anlayamadım. Zaten siz kendi yazınızı okuduğunuzda kendi yazınız olmasa dahi bir uzman tarafından referanslı olarak yazıldığını görürsünüz. Bu tarz bir yazıya başka bir uzmanın yorum yapıp ukalalık etmesinin etik ve mümkün olmadığını da mesleğiniz sebebiyle bilirsiniz.
Gereksiz bir hassasiyete yol açabilecek bir cümle telaffuz etmemiş olmama rağmen, bir uzman olarak sizin bu hassiyetinizin oluşmasında bir şekilde dahlim olduysa, üzüldüm.
Kendize iyi bakın, sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…