- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
Arkadaşlar merhaba...
1 yıl oldu evleneli,evlendikten sonra piskolojim bozuldu resmen.çok şükür aman aman sıkıntılarım yok ama evlilikte ister istemez birey kendi problemlerini çözemeyebiliyor.evliliğe alışamadım değil,eşimin ailesine alışamadım..bu da bende duygu durum değişikliğine,daha çok agresifliğe,sinirliliğe,alınganlığa,herşeyi kafama takmaya ve hassasiyetliğe yol açtı.uzman birinden destek almayı düşünüyorum.ancak ilaç kullanma konusunda tedirginlikler yaşıyorum...çevremdeki çoğu insanın ilaç kullanıp uyuşuk uyuşuk ruh gibi gezdiklerini görüyorum...öyle bir durum da olsun istemiyorum..kullananlar deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum.hem okuyan herkes de bilgilenmiş olur diye düşünüyorum..sevgiler...
canım bende ilaç kullananlardandım ben kullanmak zorundaydım çünkü ben aşırı derecede mide bulantısı yaşıyodum kesinlikle 1 2 ay yemek yiyemedim zorla anca yiyodum ilaçlar toparladı amaaaa canım sorunalrı kafanda bitirmedimi istersen dünyanın bütün ilaçlarını kullan hiç bi faydası yokBende bu ara iyi değilim tekrar bi depresyon geçirirm diye çok korkuyorum dua ediyorum dua et sende kendin için maneviyat böyle durumalrda çok önemli
sürekli dua ediyorum zaten.ancak zihnimi boşaltamıyorum..olumlu hiç birşey düşünemiyorum.içimde hep endişe hep şüphe...ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..çözüünü bulamadım henüz.allah yardımcımız olsun...
Arkadaşlar merhaba...
1 yıl oldu evleneli,evlendikten sonra piskolojim bozuldu resmen.çok şükür aman aman sıkıntılarım yok ama evlilikte ister istemez birey kendi problemlerini çözemeyebiliyor.evliliğe alışamadım değil,eşimin ailesine alışamadım..bu da bende duygu durum değişikliğine,daha çok agresifliğe,sinirliliğe,alınganlığa,herşeyi kafama takmaya ve hassasiyetliğe yol açtı.uzman birinden destek almayı düşünüyorum.ancak ilaç kullanma konusunda tedirginlikler yaşıyorum...çevremdeki çoğu insanın ilaç kullanıp uyuşuk uyuşuk ruh gibi gezdiklerini görüyorum...öyle bir durum da olsun istemiyorum..kullananlar deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum.hem okuyan herkes de bilgilenmiş olur diye düşünüyorum..sevgiler...
Arkadaşlar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?