• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullanırken ...?

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar yakın zamanda psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ve bılıyorum kı buyuk ıhtımal antıdepresan yazacak ..aşırı sınırlıyım ıstemeden etrafımdakılere zarar verıyorum ve ozellıkle kızıma :( o benım yavrum; ona şiddet uygulamak benı daha da sınırlı yapıyor bı kısır döngü içindeyım ve cok uzuluyorum ..gecım sıkıntısı eşimle olan dertlerımız bıde(( cok utanıyorum
benım sorum su aslında doktorada sorucam ama sızınde goruslerınızı almak ıstedm antıdepresan kullanırken ,doğum kontrol hapı alınmıyor dımı ..? yanı neyle korunmak lazım

sımdıden tesekkur ederım

Son düzenleme:
canım malesef antidepresan kullanırken doğum kontrol hapı kullanılmıyor etkisini azaltıyormuş hayat zor kimse dört dörtlük değil kendine hakim ol o küçük yavrundan hıncını çıkartma günah dr dan yardım al bende daha önce doğum kontrol hapı içiyordum sinir bombası gibiydim valla eşimle durduk yere kavga ediyordum adamcağız sakin ol deyip duruyodu ama gerçekten çok sinir yapıyo 3 yıldır antidepresan kullanıyorum panik atak için doğum kontrol hapını kestim valla şimdi pamuk gibiyim evde ne ses var ne gürültü herşey laylaylom valla Allah yardımcın olsun:54:

canım malesef antidepresan kullanırken doğum kontrol hapı kullanılmıyor etkisini azaltıyormuş hayat zor kimse dört dörtlük değil kendine hakim ol o küçük yavrundan hıncını çıkartma günah dr dan yardım al bende daha önce doğum kontrol hapı içiyordum sinir bombası gibiydim valla eşimle durduk yere kavga ediyordum adamcağız sakin ol deyip duruyodu ama gerçekten çok sinir yapıyo 3 yıldır antidepresan kullanıyorum panik atak için doğum kontrol hapını kestim valla şimdi pamuk gibiyim evde ne ses var ne gürültü herşey laylaylom valla Allah yardımcın olsun:54:

tesekkur ederım canım ,ya ben zaten suan doğum k hapı almıyorum ama almayı dusunuyordm o yuzden sordum ,sımdılık doktor ısını erteledım sarı kantoron kullanıyorum bakalım bı etkısı olacakmı :)

evet canım aslında bende çok kullanmak istiyorum doğum kontrol hapı ama etkisini azaltıyormuş malesef kullanamıyorum ama hamile kalcam diye her ay sitrese giriyorum derlerya kadının ömrü ağına bakmakla geçermiş :27:Allah bağışlasın 2 tane dünya tatlısı kızım var başka zaman hamile kalsam üzülmem ama tedavim devam ediyor hap içiyorum onda Allah olmayana versin

Back