Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antidepresan kullanıp memnun kalanlar varmı bide kafasında dışardaki olan biteni algılama sorunu yaşayan varmı geciyormu bunlar geçiyorsa ne kadar zamanda geçiyor
antidepresan kullanıp memnun kalanlar varmı bide kafasında dışardaki olan biteni algılama sorunu yaşayan varmı geciyormu bunlar geçiyorsa ne kadar zamanda geçiyor
Evet kullanıyorum 16 yasında başladım 26 yasındayım hala kullanıyorum ama su an daha iyiyim şükürler olsun 16 yasında rivotril ile başladım su an paxera 30 mg kullanıyorum.
İlaç kullanmama rağmen olması normal mi ya i saniyordum ki ilaçları kullandım iyiyim ve kullandığım sürece iyi olacağım gerekirse ömür boyu içerim diye düşünüyordum ama ne yazık ki böyle oldu
İlaç kullanmama rağmen olması normal mi ya i saniyordum ki ilaçları kullandım iyiyim ve kullandığım sürece iyi olacağım gerekirse ömür boyu içerim diye düşünüyordum ama ne yazık ki böyle oldu