Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anksiyete için kullanıyorum 3 ay kadar oldu. İlaç ismi vermek yasak. Bende olumlu etki yarattı, bir ferahlık bir rahatlık bir boşvermişlikAranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum
Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete
Yan etki yaptımı pekiAnksiyete için kullanıyorum 3 ay kadar oldu. İlaç ismi vermek yasak. Bende olumlu etki yarattı, bir ferahlık bir rahatlık bir boşvermişlik
İlk 10 gün falan uyku hali biraz halsizlik yaptı sonra düzeldi.Yan etki yaptımı peki
Majör depresyon nedeniyle uzun yıllardır kullanıyorum,ilaç adı veremem ancak tabii ki etkisini görüyorum,depresyon özelilkle mevsim geçişlerinde beni çok etkiliyor,ilaç kullandıgım ve kullanmadıgım dönem arasında bariz farklar var.Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum
İlk zamanlara baya uyku yaptı. Ama kilo alını falan hiç yoktuAranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum
Ay saolun çok aydınlatıcısınız. Siz uyarmasanız zaten tavsiye edilen ilacı direk kullanıcaktım.Burda bana tavsiye edilen ilaci doktor recetesi olmadan direk kullanma bilinçsizliğinde degilim merak etmeyin.Basit bir ağrı kesici alırken bile internette yan etkilerini araştırmadan içmem.Ki bunlar ağır ilaçlar .Sadece fikir alıyorum antidepresanlar hakkında genel olarak, yan etkilerini vs kimde nasıl etkiler yaptığinı ögrenmek istiyorum.Bu çok normal birşey.Birşeyin soruluş amacını anlayamadan gereksiz yorumlar atmayın isterseniz.buradan ilaç tavsiyesi mi alacaksınız? hem de öyle sıradan bir krem vs de değil. basbaya antidepresan yani? şaka mısınız? bir doktora görünün. bu soruyu buradan soranda bir sıkıntı vardır zaten en başta.
Bende zaten doktor eşliğinde kullanıcam merak etmeyin :)Nihayetinde onun uygun gördüğünü alıcam .Antidepresan türlerini biliyorum.Farmakolojiye biraz hakimim.Sadece kimde nasıl etki yaptığını ögrenmek istiyorum.Yorumlari almak yaniİlaç ismi sorulur mu hemde antidepresan,zaten bunlar reçetesiz verilmez ki. Fayda olarak soruyorsanız tabiki etki eder bunlar etkisi olsun diye verilen ilaçlar.
Doktorunuz la görüşün o size uygun ilacı yazacaktır.
Bende zaten doktor eşliğinde kullanıcam merak etmeyin :)Nihayetinde onun uygun gördüğünü alıcam .Antidepresan türlerini biliyorum.Farmakolojiye biraz hakimim.Sadece kimde nasıl etki yaptığını ögrenmek istiyorum.Yorumlari almak yani
[/QUOKorktum bir an kusura bakmayın. Bende kullandım ilk zamanlar çok uyku yaptı. Onun dışında kafam da bir bulut vardı sanki hep düşünmemem için ordaymis gibi onun varlığını hissediyordum. Kaygı bozukluğu için kullandim ben bir yıldan fazla süre kullandım değişti tabi ilaçlar ara ara sonra doktorum gitti. Başka doktor da gelmedi o hastaneye beklemedeyimBende zaten doktor eşliğinde kullanıcam merak etmeyin :)Nihayetinde onun uygun gördüğünü alıcam .Antidepresan türlerini biliyorum.Farmakolojiye biraz hakimim.Sadece kimde nasıl etki yaptığını ögrenmek istiyorum.Yorumlari almak yani
ben panik atak için kullanmıştım, paxilAranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum.Not : Doktor gözetiminde kullanıcam tabikide.Yanlış anlaşılmasın.Sadece antidepresan kullanan kullanıcı yorumlarını merak ettiğim için soruyorum
Psikologunuz iyimiydi hangi psikoloğa gittinizçok iyi gelmişti ama asıl iyi gelen terapiler olmuştu
Beni o hayata döndürdü diyebilirim. Bu sitede her panikatak konusu olduğunda mutlaka yazarım tavsiye ederim Volkan Öztürk. Allah razı olsun hiçbir zaman hakkını ödeyemem onun. ondan önce bir psikiyatr iki psikoloğa gitmiştim. bana geççecek demekten başka birşey söylemediler. Boşuna para kaybettim parası da değil okadar zamanı boşa kaybetmişim. Siz neredesiniz bilemem ben İzmir'deyim Volkan beye İzmirde gittim. Online da yapıyor galiba biri onu yine bu sitede önermişti online aldığını yazmıştı. bir araştırın istersniz. Numarası var bende ama 2 sene önce bitmişti tedavi sürecim. numarası aynımıdır bilmiyorum. Bulamazsanız yazarsınız bana veririrm numarayı belki aynıdır bir şansınızı denersinizPsikologunuz iyimiydi hangi psikoloğa gittiniz
Özelden bana numarayi atabilirmisinizBeni o hayata döndürdü diyebilirim. Bu sitede her panikatak konusu olduğunda mutlaka yazarım tavsiye ederim Volkan Öztürk. Allah razı olsun hiçbir zaman hakkını ödeyemem onun. ondan önce bir psikiyatr iki psikoloğa gitmiştim. bana geççecek demekten başka birşey söylemediler. Boşuna para kaybettim parası da değil okadar zamanı boşa kaybetmişim. Siz neredesiniz bilemem ben İzmir'deyim Volkan beye İzmirde gittim. Online da yapıyor galiba biri onu yine bu sitede önermişti online aldığını yazmıştı. bir araştırın istersniz. Numarası var bende ama 2 sene önce bitmişti tedavi sürecim. numarası aynımıdır bilmiyorum. Bulamazsanız yazarsınız bana veririrm numarayı belki aynıdır bir şansınızı denersiniz