• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullananlar

Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum
Anksiyete için kullanıyorum 3 ay kadar oldu. İlaç ismi vermek yasak. Bende olumlu etki yarattı, bir ferahlık bir rahatlık bir boşvermişlik ;)

Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete

Anksiyete için kullanıyorum 3 ay kadar oldu. İlaç ismi vermek yasak. Bende olumlu etki yarattı, bir ferahlık bir rahatlık bir boşvermişlik :KK66:
Yan etki yaptımı peki

bende ankisitiye ve panik bozukluk için kullanıyorum psikiyatristimin aylık gözetimi altındayım her ay düzenli gidiyorum 6 aydır
ilk ay aldığım ilaç hafif kilo alımı ve uyku dışında bişiy yapmadı
ikinci gidişimde ilacımı değiştirip sabah ayrı gece ayrı olmak üzere iki ilaç verdi 5 aydır kullanıyorum çok şükür iyiye doğru gidiyorum yan etki olarak iştah azalması yaptı zaten zayıfım ama sorun diil
sizde iyi bir psikiyatristle görüşüp onun gözetimi doğrultusunda ilerleyebilirsiniz kafanıza göre kullanmayın faydası olsun derken zararı olabilir her bünyede her ilacın etkisi farklıdır

buradan ilaç tavsiyesi mi alacaksınız? hem de öyle sıradan bir krem vs de değil. basbaya antidepresan yani? şaka mısınız? bir doktora görünün. bu soruyu buradan soranda bir sıkıntı vardır zaten en başta.

Bende anksiyete depresyon icin kullaniyorum. Eski ilaclarimin yan etkileri vardi bunlarin yok.

Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , hangi ilacı kullandığinızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum
Majör depresyon nedeniyle uzun yıllardır kullanıyorum,ilaç adı veremem ancak tabii ki etkisini görüyorum,depresyon özelilkle mevsim geçişlerinde beni çok etkiliyor,ilaç kullandıgım ve kullanmadıgım dönem arasında bariz farklar var.
Beni yakından tanıyan insanlar aradaki farkı 'sen bu ara ilacını kullanmıyorsun galiba' diyebilecek kadar iyi gözlemliyorlar.
Psikolojik rahatsızlıkların kısa vadede sonuç alabileceğiniz tedavileri yok,tedaviye yanıt vermeniz,ilaçların tam etki etmesi 6 ayı bulabilir,bu süreçte doktorunuzla sık sık iletişimde olmanız ilacın bünyenizde yarattıgı değişiklikleri gözlemlemeniz,gerekirse doz yada ilaç değişikliği yapmanız lazım.
Hassas bir konu,tavsiye üzerine ilaç kullanmazsınız diye düşünüyorum.

İlk zamanlara baya uyku yaptı. Ama kilo alını falan hiç yoktu

Ben hepsini doktor reçetesiyle içtim. Asla kafanıza göre ilaç kullanmamalısınız. Benim uyku sorunum olmuştu, cinsel istek artışı yaşamıştım bir de intihar düşüncelerim artmıştı. O ilaçları kullandığımda liseye gidiyordum. 25 yaşındayken de yine doktor kontrolüyle ilaç kullandım ama intihar düşüncelerim olmamıştı bu sefer. Size tavsiyem bir psikiyatriye gidin, derdinizi anlatın ve ilaca dair çekincelerinizi söyleyin. Ben üniversiteye gittiğim dönemlerde doktora uyku endişesi yaşadığımı söylemiştim ilacı oma göre ayarladı.

İlaç ismi sorulur mu hemde antidepresan,zaten bunlar reçetesiz verilmez ki. Fayda olarak soruyorsanız tabiki etki eder bunlar etkisi olsun diye verilen ilaçlar.
Doktorunuz la görüşün o size uygun ilacı yazacaktır.

buradan ilaç tavsiyesi mi alacaksınız? hem de öyle sıradan bir krem vs de değil. basbaya antidepresan yani? şaka mısınız? bir doktora görünün. bu soruyu buradan soranda bir sıkıntı vardır zaten en başta.
Ay saolun çok aydınlatıcısınız. Siz uyarmasanız zaten tavsiye edilen ilacı direk kullanıcaktım.Burda bana tavsiye edilen ilaci doktor recetesi olmadan direk kullanma bilinçsizliğinde degilim merak etmeyin.Basit bir ağrı kesici alırken bile internette yan etkilerini araştırmadan içmem.Ki bunlar ağır ilaçlar .Sadece fikir alıyorum antidepresanlar hakkında genel olarak, yan etkilerini vs kimde nasıl etkiler yaptığinı ögrenmek istiyorum.Bu çok normal birşey.Birşeyin soruluş amacını anlayamadan gereksiz yorumlar atmayın isterseniz.

İlaç ismi sorulur mu hemde antidepresan,zaten bunlar reçetesiz verilmez ki. Fayda olarak soruyorsanız tabiki etki eder bunlar etkisi olsun diye verilen ilaçlar.
Doktorunuz la görüşün o size uygun ilacı yazacaktır.
Bende zaten doktor eşliğinde kullanıcam merak etmeyin :)Nihayetinde onun uygun gördüğünü alıcam .Antidepresan türlerini biliyorum.Farmakolojiye biraz hakimim.Sadece kimde nasıl etki yaptığını ögrenmek istiyorum.Yorumlari almak yani

Bende zaten doktor eşliğinde kullanıcam merak etmeyin :)Nihayetinde onun uygun gördüğünü alıcam .Antidepresan türlerini biliyorum.Farmakolojiye biraz hakimim.Sadece kimde nasıl etki yaptığını ögrenmek istiyorum.Yorumlari almak yani
[/QUO
Korktum bir an kusura bakmayın. Bende kullandım ilk zamanlar çok uyku yaptı. Onun dışında kafam da bir bulut vardı sanki hep düşünmemem için ordaymis gibi onun varlığını hissediyordum. Kaygı bozukluğu için kullandim ben bir yıldan fazla süre kullandım değişti tabi ilaçlar ara ara sonra doktorum gitti. Başka doktor da gelmedi o hastaneye beklemedeyim

Aranızda antidepresan kullananlar olduysa ne için kullandiğınızı , etki görüp görmediğinizi yazabilirmisiniz? Sizde ne gibi değişimler oldu? Yan etki yaptımı , kilo alımı gibi vs , değiştiğinizi söyleyenler oldumu ? Ben içe dönüklük , sosyal fobi ve anksiyete için kullanmak istiyorum.Not : Doktor gözetiminde kullanıcam tabikide.Yanlış anlaşılmasın.Sadece antidepresan kullanan kullanıcı yorumlarını merak ettiğim için soruyorum
ben panik atak için kullanmıştım, paxil

Psikologunuz iyimiydi hangi psikoloğa gittiniz
Beni o hayata döndürdü diyebilirim. Bu sitede her panikatak konusu olduğunda mutlaka yazarım tavsiye ederim Volkan Öztürk. Allah razı olsun hiçbir zaman hakkını ödeyemem onun. ondan önce bir psikiyatr iki psikoloğa gitmiştim. bana geççecek demekten başka birşey söylemediler. Boşuna para kaybettim parası da değil okadar zamanı boşa kaybetmişim. Siz neredesiniz bilemem ben İzmir'deyim Volkan beye İzmirde gittim. Online da yapıyor galiba biri onu yine bu sitede önermişti online aldığını yazmıştı. bir araştırın istersniz. Numarası var bende ama 2 sene önce bitmişti tedavi sürecim. numarası aynımıdır bilmiyorum. Bulamazsanız yazarsınız bana veririrm numarayı belki aynıdır bir şansınızı denersiniz

Beni o hayata döndürdü diyebilirim. Bu sitede her panikatak konusu olduğunda mutlaka yazarım tavsiye ederim Volkan Öztürk. Allah razı olsun hiçbir zaman hakkını ödeyemem onun. ondan önce bir psikiyatr iki psikoloğa gitmiştim. bana geççecek demekten başka birşey söylemediler. Boşuna para kaybettim parası da değil okadar zamanı boşa kaybetmişim. Siz neredesiniz bilemem ben İzmir'deyim Volkan beye İzmirde gittim. Online da yapıyor galiba biri onu yine bu sitede önermişti online aldığını yazmıştı. bir araştırın istersniz. Numarası var bende ama 2 sene önce bitmişti tedavi sürecim. numarası aynımıdır bilmiyorum. Bulamazsanız yazarsınız bana veririrm numarayı belki aynıdır bir şansınızı denersiniz
Özelden bana numarayi atabilirmisiniz

Back