Antidepresan kullananlar ve hissizlik yan etkiler

Sue1907sue

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
393
164
Arkadaşlar antidepresan kullanıp yan etkilerinden müzdarip olanlar var mı yaşadığım hissizlik depresyon mu ilaçların verdiği hissizlik mi doktor depresyon dedi ama ilaç kullanırken oldu bu durum ilaca rağmen depresyona girmişsin dedi. Kaygım bozukluğu altında okb panik atak anksiyete sıkıntıları yaşıyorum dönence yani... Eskiden keyif aldıgım şeylerden keyif almıyorum kitap okumak yürüyüş vs herşey boş geliyor hayat biticek zaten bunları yapmak anlamsız gelmeye başladı 1.5 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama çarpıntı kaygı dılındı keyfim yerine gelmedi

Ben de kullanıyorum ve psikolojik olarak benzer durumdayım. Normalde ağlayacağım şeylere artık ağlamıyorum. Çok düşünüp kafamı çok kurcalayacak, sinirlendirecek şeylere de “amaaann boşver” diyorum.
Mutluluk da benzer şekilde gibi... Aylardır hiç ağlamadım mesela birçok sebep olduğu halde.
Doktora söyledim kendimi çok duygusuz hissediyorum diye, normal o ilaçtan dedi, zaten amacımız bu dedi, bu süreçte daha mantıklı düşünmen ve hassas duygulardan kurtulman için dedi. Devam ediyorum kullanmaya.

Bence o yaşadığımız pandemi döneminden kaynaklanabilir. Ben de benzer şekilde bişeyler yapmaya karşı isteksizim, gelecek kaygım var, işsizim vs. Bunların verdiği üzüntü ve pandeminin verdiği keyifsizlik başka tabi.

X